Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Két nappal azután érkezett meg Angliába Harry herceg, hogy nagyapja, Fülöp herceg 99 éves korában meghalt. Felesége, az 5 hónapos terhes Meghan Markle orvosa tanácsára nem tartott vele, később azonban kiderült, azért maradt inkább távol, mert nem szerette volna, ha a temetésen ő kerül a figyelem középpontjába – így a temetést élő közvetítésen keresztül kísérte figyelemmel.

A Daily Mail információi Megnek azonban még néhány napig nélkülöznie kell Harry herceget, ő ugyanis módosította utazási tervét, és Angliában tölt még egy kis időt. Az ok, hogy Erzsébet királynő holnap ünnepli 95. születésnapját. És bár a gyász miatt ünneplésre nem valószínű, hogy sor kerül, a herceg így látta jónak a dolgot. Harry herceg és Vilmos egyébként két órát beszélgettek a temetés után, valószínűleg ez is közrejátszhatott a döntésben.

Nagyon úgy néz ki, hogy újra béke van az angol királyi családban:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek