Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Tavaly márciusban született ítélet Harvey Weinstein egykori filmmogul zaklatási ügyében, a szexuális ragadozóként elhíresült producer jelenleg 23 éves börtönbüntetését tölti. Még tavaly márciusban derült ki, hogy Weinstin és rajta kívül további 37 rab koronavírus-tesztje lett pozitív abban a börtönben, ahol az egykori producer is tölti büntetését, újabb hírek pedig arról számolnak be, hogy a férfi most sincs túl jól.

A 69 éves Weinsetin jelenleg egy New York állambeli börtönben ül, kaliforniai kiadatása azonban esedékes, ügyvédei pedig egészségi állapotára hivatkozva fellebbeztek a kiadatás ellen – írja az Independent.

Állítólag több fogát is elveszítette, sürgős beavatkozások várnak rá, hogy a megmaradt fogait megmenthessék, és a látása is radikálisan leromlott, annyira, hogy jogi képviselője szerint gyakorlatilag megvakult.

Egyébként további súlyos évek várhatnak rá a börtönben, ha beigazolódnak a kaliforniai vádak, mivel az államban még négy erőszak és szexuális bűncselekmény vádjával kell szembenéznie, melyek 2004 és 2013 között történtek, tehát teljesen logikus, hogy szeretnének időt nyerni…

Ne maradj le a legfrissebb sztárhírekről:

Még több

Sztárhírek