Sokkoló dolog derült ki a Bridgertonról

Maga a Bridgerton színésznője, Nicola Coughlan árulta el, miből merített inspirációt a sorozat a Featherington család megelevenítésekor.

Sokkoló dolog derült ki a Bridgertonról

Mutass még egy olyan sorozatot, ami tavaly év végén startolt el, de újra és újra lázban tartja a netet – hónapokkal később is. Segítünk, nem tudsz, mert a Netflix Bridgerton című sorozata tényleg lekörözhetetlen ebben – még akkor is, ha képes mellőzni saját produkciójának sikerét. Igen, itt Regé-Jean Page-re gondolunk, akit sajnos „kispórolnak” a folytatásból.

Most pedig Nicola Coughlan dobott le bombát azzal, hogy közölte tegnap a Twitteren: a Kardashian-család volt az egyik legfontosabb inspirációs forrás, amikor Featherington család életre keltésén dolgoztak a sorozatban. Tweetjét egyébként Kim Kardashiannek címezte, aki kicsit megkésve ugyan, de totálisan rákattant a Bridgertonra. Sőt, Nicola volt olyan kedves, és hozzátette kommentben, 10 éve imádja Kimet, és ezt már nem is nagyon tudja fokozni. Kim pedig nyilván majd’ kiugrott a bőréből örömében, és persze egész családja nevében megtisztelőnek tartotta a dolgot.

Itt azért csendben, a sarokban kávézva jegyeznék meg: nem biztos, hogy akkora megtiszteltetés, amikor egy ennyire gátlástalanul törtető, nem kifejezetten közkedvelt család nem kifejezetten szép/okos/népszerű lányaihoz hasonlítanak, akit momager anyukája (helló, Kris Jenner) próbál érdekessé tenni…

via GIPHY

 

Forrás: angol Cosmopolitan

Jöhet a Bridgerton a köbön?

Még több

Sztárhírek