Elkészítették Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Megszületett Diana hercegnő menyasszonyi ruhájának gót koppintása – de vajon zseniális vagy nagyon gáz húzás volt? Szerintünk előbbi, de dönts te!

Elkészítették Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Azt, hogy megköszönöd a Balenciaga kreatív igazgatójának a gesztust, vagy inkább elküldöd melegebb éghajlatra, tökéletesen rád bízzuk. De még csak véletlenül se sétálj el a látvány mellett, hiszen nincs szerencséd minden szerdán Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatával találkozni.

A márka legújabb lookbookja olyan friss, hogy még meleg, és benne a legforróbb téma egészen biztosan az egyszerre pimaszul kreatív és kissé bizarr gót kreáció, amit Demna Gvasalia szerint tényleg Diana hercegnő David Emanuel esküvői ruhája inspirált. Annyi kivétellel, hogy ebben a felfogásban nem esküvői ruhaként, hanem ballonujjú kabátként álmodták újra, a modell ugyanis farmert és pólót visel alatta – árulta el a Vogune-nak a Balenciaga kreatívja.

A Balenciaga elkészítette Diana hercegnő esküvői ruhájának gót változatát

Fotó: Balenciaga

A kollekció egyébként nem csak a divattörténelmet hasznosította újra: 90,6 százalékban fenntartható forrásokból származik, Gvasalia ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy többségében fenntartható szövetekkel dolgozzanak a munka során.

Forrás: POPSUGAR

Jöhet még több divat?

Még több

Sztárhírek