Erzsébet királynőt újabb súlyos veszteség érte

Alig temették el férjét, Fülöp herceget, el kellett búcsúznia jó barátjától, a 86 éves korában elhunyt Sir Michael Oswaldtól.

Erzsébet királynőt újabb súlyos veszteség érte

Szombaton kísérték el utolsó útjára Fülöp herceget, akinek az egyik kívánsága az volt, temetése legyen annyira környezetbarát és fenntartható, amennyire csak lehet. És bár a szomorú esemény békülést hozott a királyi családban, gondolj csak Harry hercegre és Vilmos hercegre, Erzsébet királynőnek sajnos ismét egy nagyon szomorú ténnyel kell szembenéznie: 86 éves korában, pont Fülöp herceg temetésének napján meghalt jó barátja, Sir Michael Oswald, aki hosszú évekig volt Erzsébet királynő lovasversenyekkel foglalkozó tanácsadója – írja a People.

28 évig dolgozott együtt a királynővel, a különböző versenyeseményeken gyakran látták őket együtt (a királynő, mint tudod, rajong a lóversenyekért.) „Mindig azt mondta, neki van a legcsodálatosabb munkája, és egész életében azzal foglalkozott, amit, ha gazdag embernek születik, akinek nem kell dolgoznia is tett volna” – emlékezett meg róla özvegye, Lady Angela. „Mélyen elkötelezte magát a királynő és az anyakirálynő mellett. Rendkívül lelkes volt, és mindig hatalmas lármát csapott, ha királyi család nyert.” – idézi John Warren, a királynő másik versenytanácsadója. A szomorú híreken talán enyhít valamit, hogy Harry herceg Angliában maradt, és csak a királynő – aki ma lett 95 éves – születésnapja után megy vissza az Egyesült Államokba.

Ne maradj le az angol királyi család körüli legfrissebb hírekről:

Még több

Sztárhírek