Lizzo meztelen fotójával fontos dolgot üzen neked

FYI: az önbizalmadnak pont Lizzo meztelen fotójára volt szüksége, még ha elsőre picit furának is tűnhet a dolog.

Lizzo meztelen fotójával fontos dolgot üzen neked

Egy olyan korban, amikor az Instán mindenki Gigi Hadidnak vagy Kendall Jennernek tűnik, akar tűnni, vagy fiterekkel éri el, hogy rájuk emlékeztessen, jó érzés, amikor jön egy nő, és kicsit rendet tesz a fejekben. És ez a nő most épp Lizzo, aki bevállalt egy meztelen fotót, hogy bebizonyítsa neked: tök oké vagy filterek vagy Photoshop nélkül, az apró szépséghibáiddal is.

Lizzo, aki hamarosan 32 éves lesz, egy szerkesztetlen fotóval ünnepelte a Bika havát. Saját bevallása szerint, mielőtt posztolna, picit javítana a bőrén és pimpelne a pocakján is, de pont egy olyan kampányban vesz részt, ami azt szorgalmazza, a nők bátran mutassák meg, milyen a testük valójában, hogy tartós párbeszéd alakuljon ki az igazi női testről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lizzo (@lizzobeeating) által megosztott bejegyzés

És hidd el, köze sincs ahhoz a valósághoz, amit jelenleg az Instán látsz. Most, hogy szépen lassan, de biztosan közeledik a minimál textil szezon, fontos, hogy ezt észben tartsd.

Ne maradj le a nap legcsajosabb sztárhíreiről:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek