Zac Efron szakított barátnőjével

Kész, ennyi volt, vége! Nem létezik többé Zac Efron és Vanessa Valladares párosa!

Zac Efron szakított barátnőjével

Mutass még egy olyan sztorit, ami olyan romantikus lett volna, mint Zac Efron és Vanessa Valladares, a pincérnőből lett híresség szerelme! A páros 10 hónapig randizott (ami Hollywoodban nevetségesen sok idő, ha kapcsolatokról van szó), most viszont a Page Six és a The Daily Telegraph is arról számol be, elváltak útjaik.

Arról egyelőre nincs hivatalos infó, mi okozhatta a szakítást, mindenesetre már novemberben is téma volt a bulvársajtóban, hogy mindketten sérelmezik a köztük lévő nagy távolságot. Zac Efron és Vanessa még a Byron-öbölben ismerkedtek meg és éltek együtt, a színész később viszont ezer mérföldnyire utazott szerelmétől új filmje forgatása miatt.

Mint kiderült, Zac és Vanessa már épp ott tartottak, hogy közös otthont nézegetnek, amikor beütött a baj, ezért inkább jegelték a projektet. Bár a novemberben felröppenő első szakítás híre után barátaik minden erejükkel támogatták őket a békülésben, egy bennfentes elárulta, a páros valószínűleg már akkor is tudta, hogy ez a szerelem nem lesz hosszú életű, ők viszont nem szívesen ismerték be maguk és egymás előtt – egészen mostanáig.

Forrás: Cosmopolitan.com

Mert Zac Efronból sosem elég!

Még több

Sztárhírek