Harry herceg mindenkit átvert?

Vagy a forrás tájékoztatott félre mindenkit arról, meddig marad Harry herceg Fülöp herceg temetése után családja körében.

Harry herceg mindenkit átvert?

Tegnap, vagyis április 21-én lett 95 éves Erzsébet királynő, és a korábbi hírek szerint Harry herceg pont ezért változtatta meg utazási tervét, és nem tért vissza a temetés után rögtön az Egyesült Államokba. Állítólag Vilmos herceg beszélte rá, hogy maradjon Angliában, és csak a királynő születésnapja után távozzon, de úgy tűnik, ebből nem lett semmi.

A People információi szerint Harry herceg ugyanis már kedden újra Meghannel volt, ami ugye bőven az uralkodó születésnapja elé esik. Viszont Erzsébet királynő a gyász miatt egyébként sem tervezett különösebb ünneplést, otthonában, kutyáival töltötte a 95. születésnapját, így nem valószínű, hogy rosszul érintette volna a herceg utazása.

És különben is: a királyi családban sokkal jobb a hangulat, mint az igen feszült elmúlt hónapokban: a temetés után Vilmos herceg, Katalin hercegné és Harry herceg hármasban távoztak, ráadásul kiderült, Meghan Markle és Erzsébet királynő kapcsolatát illetően is minden a legnagyobb rendben van.

Arra az esetre, ha totál rácsavarodtál volna az angol királyi családra:

Még több

Sztárhírek