Harry Styles élete legpikánsabb szexjelenetei előtt áll

Legújabb filmjében igazi kihívást jelent majd a meztelenkedés és a szex, de nem aggódunk, hogy Harry Styles ne lenne ebben a mozijában is zseniális.

Harry Styles élete legpikánsabb szexjelenetei előtt áll

Tekintve, hogy Harry Styles már harmadik moziját forgatja, hivatalosan is a színészek ligájában kell, hogy emlegessük, ami azért is elképesztően nagy dolog, mert jelenleg zenészként a világ egyik megmenőbb énekese. Szóval jár a taps, és a cool szerepek – meg a pikáns szexjelenetek. Utóbbi úgy tűnik. megtalálta a My Policeman című filmmel együtt, amiben a The Crown színésznőjével, Emma Corinnal és David Dawsonnal játszik majd együtt.

Egy filmes bennfentes szerint a forgatókönyv hemzseg a szaftos szexjelenetektől és a meztelenkedéstől, és előre szólunk, hogy Harry Styles barátunkat mindkettő érinti majd. „Harrynek két szexjelenete is lesz, és a film alkotói szeretnék, ha minél hihetőbbek lennének ezek a részek” – és most jön a csavar: Harry David Dawsonnal közösen forgatja majd intim jeleneteit.

Csak okosan!

Hollywood egyébként az utóbbi időben különösen nagy gondot fordít arra, hogy szexjelenetei átgondoltak és ízlésesek legyenek. A Netflix Bridgerton című sorozatában például intimitás koordinátor találta ki és építette fel a mozdulatokat, míg az Ammonite-ben a film két színésznője, Kate Winslet és Saoirse Ronan koreografálták meg a leszbikus, és kicsit sem visszafogott szexjeleneteket.

Forrás: angol Cosmopolitan

Nehogy lemaradj a nap sztárhíreiről:

Még több

Sztárhírek