Ezért szakított Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Végre kiderült, ki volt az, aki kimondta, legyen vége, és most már azt is tudjuk, mi áll Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakításának hátterében.

Ezért szakított Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Amikor először röppent fel a szakításukról szóló hír, elég gyorsan cáfolták a dolgot, azt viszont nem tagadták, hogy tényleg küzdenek problémákkal. Alex Rodriguez állítólag mindent megtett, hogy jobb legyen a kapcsolatuk, ő és Jennifer Lopez még a párterápiát is bevállalták, sajnos már nem sok sikerrel – egy héttel ezelőtt ugyanis ők maguk jelentették be szakításukat.

A People forrása szerint Jennifer Lopez volt az, aki végül le akarta zárni a kapcsolatot, és bár a hivatalos közleményükben azt írták, barátként jobbak, nyilván senkit nem lep meg, hogy nem ez az igazi ok. „Nem érezte úgy, hogy érdeke lenne, ha vele maradna” – árulta el a forrás a lapnak, miért tett pontot a kapcsolat végére Jennifer.

És ezt csak tovább fokozta az a bizonyos sok megválaszolatlan kérdés. Igen, itt a forrás Alex hónapokkal ezelőtti állítólagos félrelépésére céloz, ami végül éket vert a pár közé, és ami után Jennifer már nem tudott megbízni benne. „Függetlenül attól, megcsalta-e vagy sem, Jennifer nem fogja tolerálni az ezzel járó frusztrációt” – magyarázta a forrás, aki szerint az énekesnő nem hajlandó úgy kapcsolatban maradni valakivel, hogy közben nem bízik benne.

Forrás: angol Cosmopolitan

Sztárszakítások, amik iszonyúan fájtak:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek