Kiderült, milyen most a kapcsolat Meghan Markle és Erzsébet királynő között

Vajon neheztel Erzsébet királynő, amiért Meghan Markle nem volt ott a temetésen? Egyáltalán: mikor beszéltek utoljára? Olvass tovább a válaszért!

Kiderült, milyen most a kapcsolat Meghan Markle és Erzsébet királynő között

A temetésen nem volt jelen, és személyesen is régen találkozott már egymással Meghan Markle és Erzsébet királynő. A márciusban robbant, Oprah-interjú által gerjesztett botrányról már nem is beszélve, amiben Meghan Markle és Harry herceg nem kifejezetten jó fényben tüntette fel az angol királyi családot. És persze arról se feledkezzünk meg, hogy bár orvosa tanácsára, de Meghan nem tartott férjével, hogy személyesen vegyen részt Fülöp herceg temetésén, és támogassa őt és a királynőt a gyászban. De ez vajon azonnal azt feltételezi, hogy a viszony most kifejezetten rossz lenne Meghan és Erzsébet királynő között? Nem, sőt!

A People forrásai szerint Meghan, aki férje távolléte során minden egyes nap beszélt Harry herceggel, a királynőt is felhívta a temetés hetében. Korábbi információk szerint pedig Erzsébet egyáltalán nem neheztel azért, hogy Meg nem vállalta az utazást, a királynő szerint mindent felülír terhessége és az, hogy a nyáron születendő babának ne essen baja. Különösen úgy, hogy Meghan már átélt egy vetélést.

Jöhet még több érdekesség a királyi családról?

Még több

Sztárhírek