Ez a szín hozott szerencsét az Oscar-gálákon az elmúlt évek alapján

Befutott az év legmeglepőbb kutatása, és bár látszólag semmi tudományos nincs benne, most, hogy dübörög a díjszezon, nyilván nem élhetünk úgy, hogy ne tudnánk, melyek a leginkább szerencsehozó színek az Oscar-gálán.

Ez a szín hozott szerencsét az Oscar-gálákon az elmúlt évek alapján

Igen, tudjuk: az, hogy ki kap Oscar-díjat, nagyon sok tényezőn múlik, de biztosan nem annak a ruhának a színén, ami mellett az adott színésznő végül letette a voksát. Mindenesetre izgalmas, hogy a Compare.bet fogta magát, visszarepült a 80-as évekbe, és megnézte a legjobb női főszereplő és mellékszereplő kategóriák nyerteseinek ruháit. Összesen 82 győztes színésznő szettjét – jobban mondva azok színét – vette górcső alá az oldalt. Jöhetnek a nyertes árnyalatok?

Első helyen határozottan a fekete, drámai fellépésű, monokróm ruhák végeztek 25 százalékkal. Második helyen a letisztult fehér ruhák állnak a maguk 15 százalékával, a kék kreációk pedig ugyancsak felfértek a dobogóra. Minket lep meg a legjobban, de az ünnepi – és egy ilyen kaliberű díjátadóhoz passzoló – arany csak a 4. helyen végzett 9 százalékkal, míg a zöld szín az 5. lett.

Oscar lázban égsz? Ezek is érdekelhetnek!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek