Weisz Fanni nagyon komoly döntést hozott

A gyönyörű modell, Weisz Fanni nem tudott tovább várni, ezért koronavírus ide vagy oda, úgy döntött, meglátogatja idős nagyszüleit.

Weisz Fanni nagyon komoly döntést hozott

Weisz Fanni nagyszülei megkapták az első oltásukat, ráadásul fél éve nem látta őket, ezért úgy döntött, édesanyjával együtt autóba ülnek, és meglátogatják Fanni nagyszüleit – árulta el a Blikknek a modell. „Már terveztük, hogy anyuval együtt elutazunk hozzájuk, majd hirtelen jött az ötlet, hogy ha van egy kis szabadidőnk, üljünk autóba és lepjük meg őket” – mesélte Weisz Fanni, aki meglepetésnek szánta a látogatót, ezért nem avatta be nagyszüleit a dologba.

„Amikor mami meglátott a kapuban, elsírta magát, ahogy én is. Nagyon elérzékenyültünk, megható volt ennyi idő után találkozni. Nagy ölelkezések nem voltak, vigyáztunk, maszk is volt rajtunk, de fantasztikus érzés volt látni őket. Még karácsonyra készítettem nekik egy képet, azt végre odaadhattam. Papi büszkén mutatta, hogy milyen szépen rendbe tette a kertet, már áll a kis pavilon, ahol a tervek szerint nyáron összegyűlhet majd a család. Sajnos, a párom, Geri most nem tudott velünk jönni, de legközelebb már ő is jön, nagyon várom, hogy a nagyszüleim megismerjék őt” – magyarázta Fanni.

Merülj el a magyar sztárhírekben:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek