Szívszorító emléket osztottak meg Benedek Tiborról

Még ma is felfoghatatlan Benedek Tibor halála, aki hatalmas űrt hagyott maga után.

Szívszorító emléket osztottak meg Benedek Tiborról

Lassan egy éve, hogy Benedek Tibor hosszas betegség után tavaly júniusban elhunyt, akit a teljes sportvilág és a civilek egyaránt hetekig gyászoltak. Benedek Tiborról Kemény Dénes emlékezett meg saját Instagram-oldalán, aki 1996 és 2008 között dolgozott együtt a sportolóval – írja a Blikk. „Mindent, amihez fogott, száztíz százalékkal csinált.” – idézte fel Kemény Dénes Tibor alázatát, maximalizmusát és munkamorálját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dénes Kemény (@dns_kmn) által megosztott bejegyzés

Az olimpiai bajnok sportoló tavaly májusban vonult vissza minden vízilabdától kapcsolatos tevékenységtől, amit egy Facebook-posztban indokolt meg, egészségi állapotára azonban nem tért ki, nem egészen két hónap múlva pedig örökre távozott az élők sorából.

Benedek Tiborra emlékezünk:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek