Sztárok, akik rengeteget híztak, fogytak, teljesen átalakultak egy szerep kedvéért

Ezek a sztárok annyira elhivatottak, hogy még az sem zavarja őket, ha 20-30 kilót kell hízniuk, majd fogyniuk pár hónap leforgása alatt. Nem fogsz hinni a szemednek!

Sztárok, akik rengeteget híztak, fogytak, teljesen átalakultak egy szerep kedvéért

Manapság már tényleg rengeteg zseniális smink- és maszkmester van, mégis vannak szerepek, amik egyszerűen megkövetelik a színésztől, hogy a valóságban is átalakuljon. Még akkor is, ha ez rengeteg lemondással, idővel, energiával, sőt egészségügyi kockázattal is jár. Ezek a sztárok viszont bevállalták, ráadásul többször is!

Christian Bale

Kezdjük is rögtön az abszolút győztessel! Christian Bale ugyanis szinte már sportot űz abból, hogy extrém fogyásokat és hízásokat produkál néhány hónap leforgása alatt. Ahányféle szerepet kapott eddig, mindegyikhez hozzáigazította a testét is! A 2001-es Amerikai pszicho előtt például brutál sokat edzett és kőkemény diétát tartott, hogy kidolgozott izmokat villanthasson. 2004-ben A gépészben viszont már csontsovány volt, ugyanis a testsúlya egyharmadát leadta a szerep kedvéért. Egyszer elárulta, hogy napi egy almán, egy tonhalkonzerven és kávén élt. Az Amerikai botrányhoz 2013-ban viszont pont, hogy meg kellett híznia, szóval Christian lényegében folyamatosan evett forgatás előtti hónapokban, fánkot, pizzát, hamburgert, vagy amit csak talált.

Charlize Theron

A gyönyörű színésznőt egyáltalán nem zavarja, ha meg kell válnia mesés alakjától vagy gyönyörű vonásaitól. A 2003-ban A rém című film miatt 13 kilót szedett fel és leborotválta a szemöldökét. A sminkesek elcsúfították a bőrét, a haját, tetoválásokat rajzoltak rá, sőt, még műfogsort is kapott. Az akkor 27 éves színésznő hamar visszanyerte eredeti súlyát, nem úgy, mint később, a Pszichoanyu esetében. Akkor Charlize 3 hónap alatt  25 kilót hízott a főszerep, a depressziós, fáradt, lepukkant családanya karaktere miatt. Elmondása szerint lényegében tömte magát a káros, hízlaló kajákkal, sőt még éjszakára is beállított ébresztőt, hogy felkeljen enni. A forgatás után viszont majdnem másfél évébe telt leadni a túlsúlyt, ráadásul a sok cukor és zsír miatt gyakran szédült a hízókúra alatt és hangulatingadozásai is lettek.

Renée Zellweger

A színésznő közel 10 kilót szedett fel Bridget Jones kedvéért, ami persze így utólag nagyon megérte, hiszen elképesztően sikeres lett a film. Miután sikerült lefogynia, brutál vékonyan, szálkás izmokkal láthattad a Chicago című musicalben. Majd jött a Bridget Jones 2., aminek a kedvéért Renée ismét meghízott. A Bridget Jones babát várnál viszont már nem vállalta be a hízókúrát, és csak azzal a feltétellel mondott igent a további szereplésre, ha megtarthatja eredeti súlyát. Vajon a negyedik részben Bridget melyik kiadása lesz?

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal is komolyan veszi, ha rábíznak egy szerepet. Vékony srácként indította pályafutását, majd 2010-ben a Perzsia hercege miatt alaposan kigyúrta magát. A 2014-es Éjjeli féreg főszerepéhez viszont nem illettek az izmok, úgyhogy Jake kőkemény éhezésbe kezdett, hogy lefogyjon. Az eredmény elképesztően látványos volt, főleg úgy, hogy egy évre rá a Mélyütésben boxolóként tért vissza, a valaha volt legizmosabb kiadásában.

Jöhetnek még a hollywoodi sztártitkok?

Még több

Sztárhírek