3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem április utolsó hetében

Egy nehéz hónap utolsó hete következik, ez azonban más lesz, mint az eddigiek. Néhány zodiákusnak ugyanis szerelmet ígérnek a csillagok. Vajon te köztük vagy?

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem április utolsó hetében

Ikrek

Sajnos egy ideje már azt sem tudod, mit szeretnél, emiatt pedig az univerzum sem tud igazán támogatni. Próbáld meg eldönteni, hogy a szingliséget és a szabadságot szeretnéd élvezni vagy egy új szerelmet. Ha végre sikerül, és a kapcsolat mellett döntesz, akkor megvan rá az esély, hogy az élet eléd sodorja azt, akivel minden álmodat megvalósíthatod. A következő napokban semmiképp ne maradj otthon a párnádat telesírni, vedd fel a legszebb ruhád, sminkelj és csábíts az ellenállhatatlan humoroddal. Hidd el, aki neked kell, hamar felfigyel rád!

Mérleg

Mérlegként egyszerűen imádod a szerelmet, de valahogy az elmúlt időszakban mégis messzire elkerült. Ne csüggedj, nem marad ez így örökre, április végére kinyílik a világ és ezzel kinyílhat a szíved is. Semmiképpen ne maradj otthon a négy fal közé zárva, térj vissza az emberek közé, ismerkedj, barátkozz, nevess és szórakozz! (Persze a megfelelő óvntézkedések betartása mellett!) Ha egy kicsit feltöltődsz lelkileg, hamar vissza fogod nyerni ellenállhatatlan kisugárzásodat, aminek köszönhetően úgy csüngenek majd rajtad a pasik, hogy neked más dolgod nem lesz, csak választani. Menni fog?

Nyilas

Már nagyon hosszú ideje nem találkoztál olyannal, aki igazán megdobogtatta a szívedet, ha pedig mégis, valamiért nem volt viszonzott a dolog. A sok csalódás, visszautasítás eléggé megtépázta az önbizalmadat, de ha ennek ellenére nyitott tudsz maradni, most nagy változások jöhetnek az életedben. A kudarcok után ugyanis érkezhet valaki, aki egészen egyszerűen imádja, hogy te mennyire nyitott, barátságos, kedves, elfogadó és kalandvágyó vagy. Éppen ezért mindent megtesz majd, hogy elnyerje a szíved és a bizalmad. Legyél bátor, adj neki egy esélyt, hiszen ez lehet a boldogságod kulcsa!

Jöhet még néhány jóslat a csillagoktól?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek