A királynő szerint minden rendbe fog jönni a királyi családban

Bármekkora is legyen a viszály a királyi családban, Erzsébet királynő abszolút pozitívan áll a szituhoz: szerinte a végén minden jóra fordul.

A királynő szerint minden rendbe fog jönni a királyi családban

Ugyan Erzsébet királynő különösen nehéz időszakon megy most keresztül – épp most járt le a Fülöp herceg halála utáni két hetes gyászidőszak –, a királyi családon belül a Harry és Vilmos herceg közti fesztültség jelenti a legrégibb problémát.

„A királynő rengeteg kemény szituáción túl van már. De tudja, hogy a végén mindig minden rendbejön” – osztotta meg II. Erzsébet optimista álláspontját az uralkodóhoz közeli forrás a People magazinnal. A bizakodása pedig nem lehet véletlen,  hiszen nem csak Harrynek híresen jó a kapcsolata a nagymamájával, de most már az is kiderült, hogy Meghan és a királynő közt is minden rendben van.

A lap emellett az uralkodó egykori sajtófőnökét, Charles Ansont is idézi, aki szerint Erzsébet „csendesen dolgozza fel a dolgokat”.

A két testvér egyébként Fülöp herceg temetésén találkoztak hosszú időn után újra személyesen, és úgy tűnt, félre tudták tenni a köztük lévő viszályt a nagyszüleik kedvéért. Meghan ugyebár nem tartott Harryvel, várandósan ugyanis nagyon nem tanácsos átrepülni az óceánt – Meg pedig nyárra várja a második babájukat, egy kislányt. És bár úgy volt, hogy a herceg még megvárja II. Erzsébet szerdára esett, 95. születésnapját, a People szerint Harry végül már kedden visszatért Amerikába a családjához. Ezt viszont valószínűleg nem igazán bánta a királynő, miután csupán csak csendes ünneplést tervezett.

Kicsit unod a királyi családot? Olvass Amerika leghíresebb klánjáról, a Kardashianekről:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek