Fantasztikus filmek a szombat esti lazításhoz

Kipurcantál így a hét végére? Mutatjuk, hogyan kapcsolódhatsz ki ma a legkönnyebben, ha a tévé előtt lazítanál.

Fantasztikus filmek a szombat esti lazításhoz

Tudsz titkot tartani? (Super TV2, 21:00)

Emma repülőgépe viharba kerül, ő pedig halálra rémül, hiszen a filmekben azt látta, az ilyen szituknak sosincs jó vége. A pánik érdekes reakciót vált ki belőle, hirtelen felindulásból elmondja minden féltett titkát a mellette ülő, amúgy jóképű pasinak. Így beszél a szüzessége elvesztéséről, egy aranyhalról, tangákról és mindenről, ami alapesetben több, mint kínos egy első találkozón. Mikor a gép biztonsággal földet ér, a lány bízik benne, többé nem látja a srácot. Ám hamarosan kiderül, leendő főnökének mondta el legféltettebb titkait.

Látlak (HBO2, 19:30)

Mrs. Harper hűtlen volt, ezt pedig nagyon nehéz megbocsájtania a férjének, Gregnek, aki amúgy nyomozó és egy eltűnt fiú után kutat. Miközben a férfi próbál visszatalálni a feleségéhez, mindent megtesz, hogy megtalálja a gyereket. A feleség pedig úgy érzi, lassan beleőrül a bűntudatba. Ráadásul a házukban fura dolgok kezdenek történni, amire nincs magyarázat. Ijesztő akkor lesz a helyzet, amikor már úgy érzik, a fiuk is veszélybe került.

A nagy Gatsby (Cinemax2, 18:10)

Amerika 100 évvel ezelőtt az 1920-as években… Laza erkölcsök, hatalmas bulik, jazz minden mennyiségben. Ebben a világban dönt úgy a kezdő író, Nick Carraway (Toby Maguire), hogy New York-ba utazik, hogy felépíthesse a karrierjét. Miközben az álmai után fut egyre közelebbi barátságba kerül szomszédjával, a titokzatos és szupergazdag Jay Gatsbyvel (Leonardo DiCaprio), valamint az elbűvölő Daisy-vel (Carrey Mulligan). Nekik hála hamar rájön, hogy a luxus nem feltétlenül jelent boldogságot.

Démonok között (Film+, 23:00)

Ed és Lorraine Warren paranormális jelenségeket kutatnak, ha pedig úgy adódik, démonűzést is tartanak. Ez a Perron család egyetlen szerencséje, miután öt gyerekkel beköltöznek egy vidéki házba, amiről hamar kiderül, gonosz szellemek kísértik. Mivel egyre félelmetesebb és veszélyesebb dolgok történnek, a szülők elhatározzák, profik segítségét kérik. De vajon Warrenék elég erősek ahhoz, hogy megbirkózzanak ezzel a földöntűli gonoszsággal?

Anyám nyakán (Paramount, 23:20)

Paula (Sarah Jessica Parker) megbízást kap: csábítsa el anyuci pici fiát, Trippet (Matthew McConaughey), aki már elmúlt 30, mégis az anyjával él és eszébe sincs önállósodni. Ezzel nem is lenne gond, de a lány véletlenül beleszeret ügyfelébe, ami elég durván megkavarja a szálakat. Hogy mi lesz ebből, egyelőre senki nem tudja… Vajon a srác viszonozza majd az érzéseit? És, ha igen, mit szól majd az előre eltervezett csábításhoz? Hamarosan kiderül…

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek