Ezt jelenti, ha a kiszemelteddel álmodsz

Nagyon meglepődtél, amikor reggel rájöttél, hogy VELE álmodtál? Oké, de vajon mit jelenthet mindez? Jelent egyáltalán bármit? Nyugi, minden kérdésedet megválaszoljuk!

Ezt jelenti, ha a kiszemelteddel álmodsz

Minden ember álmodik, de nem mindenki emlékszik rá. Azok, akik igen, általában sok időt töltenek azzal, hogy megfejtsék, milyen gondolatok és érzések akarnak felszínre törni általuk a tudatalattijukból. Ha közéjük tartozol, ráadásul az utóbbi napokban éppen a kiszemelteddel álmodtál, segítünk kitalálni, vajon ez mit jelenthet. Készen állsz?

Álmodban megcsókol

A Women’s Health magazinnak nyilatkozó álomfejtő szakértő, Nicole Artz szerint ez az álom alapvetően azt jelenti, hogy úgy érzed, egy kicsit megrekedtél az életben. Talán arra vársz, hogy végre történjen veled valami. Egy ilyen álom a mostani járványhelyzetben tehát egy csöppet sem meglepő, nem kell aggódnod, nem jelenti automatikusan azt, hogy totál bele vagy esve az illetőbe.

Valaki mással randizik

Egyáltalán nem biztos, hogy ez az álom az, aminek tűnik. Lehet, hogy a pasinak köze sincs az aktuális érzéseidhez. Egy ilyen sztori ugyanis a leginkább arra utal, hogy jelenleg nagyon félsz attól, hogy elhagynak, elképzelhető, hogy ténylegesen elveszítettél valakit, aki korábban közel állt hozzád.

Túl szégyenlős vagy vele

Azt álmodtad, hogy hozzá se mertél szólni a kiszemelt sráchoz? Egyrészt ez bárkivel megtörténhet akár az életben is, másrészt, szinte biztos, hogy ténylegesen nem a fiúra utal. Sokkal inkább elképzelhető, hogy van most az életedben valami, amihez nem érzed magadban a kellő bátorságot, önbizalmat. Fizuemelést szeretnél kérni? Szükség lenne egy komoly és nehéz beszélgetésre egy barátoddal? Ha igennel válaszoltál, akkor valószínűleg megvan a megfejtés.

Együtt lógtok

Álmodban minden nagyon mesés, együtt lógtok suli után, fagyiztok, kávéztok és az élet értelmét fejtegetitek. Amikor azonban felébredsz, nehogy a telód után nyúlj és küldj egy üzit az illetőnek, mert megint nem róla van itt szó valójában. Inkább az lehet a magyarázat, hogy amikor fiatalok vagyunk, sokkal könnyebben kezdünk igazán vonzódni és kezdeményezni, hiszen még nem éltünk át nagy csalódásokat, nem törték össze a szívünket. Elképzelhető, hogy jelenleg van egy olyan cél az életedben, amihez erre az őszinte és erős lelkesedésre lenne szükség. És ez az álom éppen erre utal!

A kiszemelted visszautasított

Nagyon sajnáljuk, de ez az álom arra utal, hogy komoly gondok vannak az önbizalmaddal. Valamiért értéktelennek, sebezhetőnek, eldobhatónak érzed magad, pedig ez nincs így! Kezdj el dolgozni azon, hogy helyre jöjjön az önbecsülésed, mert hidd el, sokkal többet érsz, mint ami most épp hiszel magadról.

Valaki más szerepelt az álmodban?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek