4 csillagjegy-pár, akik egymás lelkitársai

Szeretnéd tudni, hogy milyen jegyben született az, aki a világon a legeslegjobban megért? Akkor csekkold le, mit árulnak el erről a csillagok!

4 csillagjegy-pár, akik egymás lelkitársai

Vízöntő – Ikrek

Mivel az Ikrek és a Vízöntő is könnyed, laza, sokat gondolkodó típus, ráadásul egyikük sem birtokló vagy olyan, aki jelenlétével fojtogatja a másikat, nagyon hamar és könnyen egymásra találnak. Bármilyen típusú extra mély emberi kapcsolat létrejöhet közöttük, barátságuk, házasságuk simán egy életre szólhat. Mivel a Vízöntő rendkívül kedves, jó hatással van az Ikrekre, kettős személyiségének nem a „sötét”, hanem a „jó” oldalát erősíti. Ennek köszönhetően az Ikrek szülött képes lesz újra és újra elkápráztatni a Vízöntőt ékesszólásával és humorával.

Kos – Mérleg

A Kos igazi harcos, a Mérleg pedig örök romantikus. Ez elsőre úgy tűnhet, ellentét, ám a valóságban éppen emiatt értik meg egymást annyira jól. A Kos nagyon sokat tanulhat a diplomatikus és kedves Mérlegtől, aki megmutatja neki, hogyan kommunikálhat a problémáiról úgy másokkal, hogy közben ne legyen bántó. A Kos cserébe önbizalmat, lendületet ad a sokat bizonytalankodó Mérlegnek, aki így sokkal könnyebben valósíthatja meg az álmait. A két jegy annyira jó együtt, hogy mindegy szerelemről vagy barátságról van-e szó!

Rák – Skorpió

A Skorpió egy rendkívül erős személyiség, aki látszólag hűvös, számító, néha talán egy kicsit kegyetlen. Ez azonban csak a felszín, amit a Rák nagyon jól tud! Ő ugyanis képes közel kerülni a Skorpióhoz és felolvasztja jég szívét. A jégpáncél alatt pedig egy rendkívül szerethető, kedves és odaadó személyiség lapul. A Skorpió a Rák kitartását végtelen gondoskodással hálálja meg, ő az, aki szó szerint tűzbe tenné a kezét a másikért. A Rák számára is ideális ez a helyzet, hiszen a Skorpió erős, általa úgy érzi, biztonságban van, így képes lehet kiteljesedni.

Oroszlán – Nyilas

Az Oroszlán és a Nyilas nagyon hasonló személyiségek, mindketten becsületesek, kalandvágyóak, kitartóak és erősek. Éppen ezért kettejük egymásra találása mindig hatalmas sikersztori, pikk-pakk kattannak és többé nem engedik el a másikat. Élvezik, hogy osztozhatnak a különféle új élményekben, számukra az élet soha nem unalmas, pláne nem egymással. Szenvedélyesek és optimisták, így a nehéz élethelyzetekkel is képesek megküzdeni. Az ő kapcsolatukból életre szóló szerelem és szuper házasság lehet.

A te zodiákusod nem volt a listán? Hátha máshol szerencséd lesz:

Még több

Sztárhírek