Demi Lovato nem józan, de nem érdeklik az őt féltő kritikák

Demi Lovato nemrég felfedte, hogy nem józan – annak ellenére, hogy néhány éve majdnem halálosan túladagolta magát.

Demi Lovato nem józan, de nem érdeklik az őt féltő kritikák

Demi Lovato hihetetlen bátor lépésre szánta el magát, amikor a Youtube-on futó Dancing with the Devil című sorozatában példátlan nyíltsággal beszélt a 2018-as drogtúladagolásáról, amiben majdnem az életét vesztette, illetve annak hatásáról.

Ám az őszinteségével sokakat nem kicsit lepett meg: bevallotta ugyanis, hogy nem teljesen józan. Vagyis továbbra is iszik alkoholt és szív marihuánát, annak ellenére, hogy még a hozzá közelállók sem értenek igazán egyet ezzel a döntésével.

„Azokkal a cuccokkal végeztem, amik megölhetnek, de a teljes leszokással kudarcra ítélném magam”– magyarázta Demi, aki California Sobernek, vagyis kaliforniai józanságnak nevezte a módszerét, ami egyébként az egyik új dalának címe is. „Nem azt mondom, hogy ez mindenkinek működik, hanem azt, hogy a másik út sem felel meg mindenkinek és vannak más lehetőségek is. Meg kell találni, mi a legjobb neked és azzal haladni előre.”

Ezt az ideológiát pedig olyan szinten magáévá tette, hogy 04. 20-án egy bonggal pózolt vidáman az Insta sztorijaiban.

Demi Lovato nem józan

Fotó: Instagram/@ddlovato

Csakhogy a fotó láttán a rajongói eléggé kiakadtak, Demi barátai pedig, akik megjelentek a dokumentumsorozatban, elmondták, nagyon féltik az énekesnőt. Scooter Braun, Demi managere  például elmagyarázta, hogy „Demi tudja, hogy ezzel az egész mérsékelt fogyasztás dologgal nem nagyon értek egyet. Azt viszont tudom vele és a függőségével kapcsolatban, hogy ha túlságosan ráerőltetem a nézeteim, ellököm magamtól. Nem irányíthatom őt. A barátja viszont lehetek, és remélhetem, hogy neki van igaza.”

Elton John, akinek szintén volt egy súlyosan függő időszaka az életében, de ahogy a Rocketman című filmből is tudhatod, már évtizedek óta teljesen józan, pontosan tudja, milyen nehéz a leszokás folyamata. „Sajnálom, de ha iszol egy kicsit, többet is fogsz. Ha beveszel egy tablettát, egy másikat is be fogsz. Vagy csinálod vagy nem.” Demi egykori asszisztense is, aki eszméletlenül talált rá és hívta ki a mentőket a túladagolásakor aggódik a sztárért: „eléggé megijeszt a tudat, hogy nem józan.”

De Demi azt is kifejtette, hogy bár nem érdekli a kritika, többet nem fog ilyen nyíltan beszélni az állapotáról. „Eldöntöttem, hogy többé nem osztom meg a felépülésem paramétereit, mert amikor belemegyek a részletekbe, több ítélkezést kaphatok, mint amennyire szükségem van. Az egyetlen kritika, amire szükségem van az a kezelő csapatomtól jön, és ha amit épp csinálunk, beválik nekem, akkor az köztük és köztem marad mostantól.”

Még többet olvashatsz Demiről itt:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek