Gal Gadot ujja a férje miatt örökre csonka marad

Gal Gadottal szörnyű dolog történt a járvány elején: levágott az ujjából egy darabot, ami a férje miatt sosem lesz már olyan, mint volt.

Gal Gadot ujja a férje miatt örökre csonka marad

Gal Gadot ujjából most már örökre hiányozni fog egy darab, és az egész a férje hibája.

„Megvan a járvány első néhány hónapja, amikor az ember már reggel 11-kor elkezd mimózát és sangriát inni? – kezdte mesélni a színésznő Jimmy Kimmelnek. – Hát én is ezt csináltam, aztán nekiálltam káposztasalátát készíteni.”

„Na szóval, ahogy szeleteltem a káposztát, levágtam az ujjam hegyét”– árulta el a sztár. Gal férje, Yaron Varsano ezután felkapta az ujja darabját, de túlságosan undorodott tőle, ezért bepánikolt és bedobta a konyhamalacba, ami azonnal megsemmisítette azt.

Amikor Jimmy megkérdezte, bementek-e a baleset után a kórházba, Gal azt válaszolta, hogy nem, miután „semmit nem lehetett már visszavarrni” az ujjára. Plusz ezután azt is megosztotta, hogy folyamatosan azt az ujját tapogatja, mert már nem érzi a hegyét és szinte várja, „mikor nő vissza”. Nagyon kemény. És a tény, hogy Gal ezt ennyire lazán vette, csak azt bizonyítja, hogy ő a való életben is Wonder Woman!

De azért jó dolgok is történtek a színésznővel mostanában: a harmadik babáját várja, akiről nemrég kiderült, hogy a két nővére után ő is kislány lesz.

Imádjuk, amikor a sztárok bebizonyítják, hogy a valóságban is szuperhősök:

Még több

Sztárhírek