Hihetetlen, mennyit változtak a Marvel szexi színésznői 20 év alatt

A legtöbbjük még gyerekszínészként kezdte, már viszont brutál szexi nőkké változtak. Nézd meg, mennyit változtak a Marvel szuperhősnői 15-20 év alatt!

A szuperhőscsajok menők, ha lehet, még menőbbek, mint a pasik! Szexik, okosak, erősek, ügyesek, és óriási önbizalom boostot adnak a nézőknek. Az őket alakító színésznőkről pedig ugyanez elmondható, főleg, hogy nekik még többet kell készülniük és gyakorolniuk egy-egy akciójelenetre, és úgy kell leverniük a fél világot, hogy közben a frizurájuk és a sminkjük is tökéletes marad. Szóval maxi respect a Marvel sztárcsajainak!

Azt már megmutattuk neked nemrég, hogy a Marvel dögös szuperhőspasijai mennyit változtak az elmúlt években, és most itt az ideje, hogy megnézd, a színésznők honnan indultak, és mi mindent tettek le az asztalra, mire ideértek.

Scarlett Johansson

A színésznő már egész kisgyerekként kezdte a színészkedést, 8 évesen szerepelt először a tévében, az első mérföldkő a karrierjében az 1998-as A suttogó volt, 14 volt, amikor megkapta a főszerepét és ezzel végérvényesen felkerült Hollywood térképére. Azóta rengeteg szuperprodukcióban szerepelt, Leány gyöngy fülbevalóval, A Sziget, Nem kellesz eléggé, Lucy. Mégis Natasha Romanov, vagyis a Marvel Fekete Özvegye az, ami egyből beugrik az embereknek a neve hallatán. A karaktere annyira sikeres, hogy saját filmet is kapott. Scarlett egyébként komolyabb produkciókban is játszott mostanában, A házassági történetet például tavaly egy rakás Golden Globe-díjra jelölték.

Nem annyira köztudott infó, de Scarlett zseniálisan is énekel, például a Sing című animációban ő adta a hangját a rocker süninek, Ashnek!

Scarlett Johansson 2001 és 2020Közel 20 év alatt a világ egyik legszebb nője vált belőle! (Fotó: Getty Images/ Evan Agostini/John Shearer)

Brie Larson

Brie egészen kicsi volt, amikor elkezdett színészkedni, és rögtön egy rekorddal indított, ugyanis ő volt a valaha volt legfiatalabb diák, akit felvettek American Conservatory Theaterbe. 2001-ben Raising Dad című szitkommal vált híressé, alakításáért Young Artist Awardra is jelölték. Tizenévesen szerepelt pár romkomban, mint például a Hirtelen 30, majd inkább a zenei pályára váltott és kiadott egy saját lemezt is. 2013-ban aztán megtört a jég, és az Átmeneti állomással újra visszatért a köztudatba, majd következett 2015-ben a szoba, amiért Oscart és Golden Globe-ot is nyert. Nem csoda, hogy ezek után a Marvel úgy érezte, le kell csapnia a színésznőre! 2019-ben kapta meg Marvel Kapitány szerepét, és azóta is ő a legerősebb és legmenőbb női Bosszúálló, jövőre pedig érkezik a második rész is.

Brie Larson, 2002 és 2020

Már kiskorában is írtó vagány csaj volt! (Fotó: Getty Images/Frank Trapper/Steve Granitz)

Zoe Saldana

Zoe karrierje 2000-ben kezdődött a Rivaldafényben című drámával, de több színházban is játszott akkoriban. Később Britney filmjében, az Álmok útjában is láthattad, majd jött A Karib-tenger kalózai. A színésznő valahogy mindig is nagyon vonzotta a sci-fiket, vagy a sci-fik őt, a lényeg, hogy több olyan szerepe is volt, amiben idegen lényt alakított. A Star Trek filmekben ő volt Nyota Uhura, az Avatarban is ő játszotta a földönkívüli Neytirit, később pedig megkapta Gomora szerepét a Marvel-univerzumban.

Zoe Saldana, 2000 és 2020

Wow, azért elég nagy a különbség! (Fotó: Getty Images/RJ Capak/ Kurt Krieger – Corbis)

Elizabeth Olsen

A 32 éves színésznő sokáig nem tudott kilépni ikernővérei, Mary-Kate és Ashley Olsen árnyékából, pedig Elizabeth – ha lehet ilyet mondani – jóval tehetségesebb! Erre 2011-ben jöttek rá a nézők és a kritikusok, amikor is szerpet kapott a Martha Marcy May Marlene című független thrillerben. Alakításáért a legjobb színésznőnek járó Critics ‘Choice Movie Award és a legjobb női főszereplőnek járó Independent Spirit-díjra is jelölték. Wanda Maximoffként 2014-ben tűnt fel először az Amerika Kapitány: Tél katonája filmben, azóta szinte minden Marvel filmben feltűnt a karaktere, sőt idén végre kijött a saját sorozata is, a várva várt Wandavízió.

Elizabeth Olsen 2010 és 2020

Igazi stílusikon vált a színésznőből! (Fotó: Getty Images/Theo Wargo/Daniele Venturelli)

Ha nosztalgiáznál még egy kicsit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek