Három hatalmas hírünk is van a Miután-sorozatról!

A Miután elbuktunk hamarabb jön, mint hinnéd (!), a Mielőtt sorsa is eldőlt és itt még nem érnek véget a meglepetések…

Három hatalmas hírünk is van a Miután-sorozatról!

A Miután-filmek alkotóinál senki nem imádja jobban a rajongóit. Ezt bizonyítja, hogy a héten egyszerre három fantasztikus bejelentést is tettek.

Végre megtudtuk, mikor érkezik a sorozat várva várt harmadik része, a Miután elbuktunk: *dobpergés* már idén ősszel, egészen pontosan szeptember 9-én debütál a mozikban! A folytatás pont ott veszi fel újra a történet fonalát, ahol az előző abbahagyta, azaz Tessa és Hardin igyekeznek megjavítani a kapcsolatukat a Miután összecsaptunkban szenvedett károk után.

A harmadik részt Castille Landon, egy új rendező készítette, és ha már beült a rendezői székbe, gyorsan leforgatták vele együtt a negyediket is, Miután boldogok leszünk címmel. (Hurrá!) Ez egyébként nem új infó – korábban már elújságoltuk neked, mikor összeszedtünk a két folytatásról mindent, amit tudnod kell. Az viszont vadiúj hír, hogy a negyedik rész után sem kell elbúcsúznod a Miután világától!

A Teen Vogue-nak nyilatkozva Landon ledobta a bombát, egy előzménysztori és egy új generációs folytatás is készülőben van. Az előzményfilmet természetesen Anna Todd regényeinek Hardin szemszögéből megírt kiadása, a Mielőtt inspirálta, de a mozi még annál is többet meg fog mutatni Hardin életéből, mint amennyit olvashattál róla. Viszont egy aspektusa mégiscsak van a produkciónak, aminek valószínűleg nem fogsz örülni: mivel egy sokkal fiatalabb Hardinról fog szólni a történet, ezért a most már 23 éves Hero Fiennes-Tiffin nem fog visszatérni a vászonra.

Ahogy sajnos Josephine Langforddal együtt az új generációs folytatásban sem, merthogy Tessa és Hardin ekkorra már középkorúak lesznek, és csak mellékszereplőkként fognak szerepelni a filmben. Az a rész ugyanis (spoiler, ha nem olvastad a könyveket!) kedvenceid a Miután boldogok leszünk epilógusában megismert gyerekeiről fog majd szólni, Emeryről, Audenről és az unokatesójukról, Addyről.

Hozzád hasonlóan mi is imádjuk a romantikus filmeket:

Még több

Sztárhírek