Nagy bajban van A korona következő évada

A korona folytatásának még mindig nem teljes a szereplőgárdája, pedig nyáron már kezdődik a forgatás.

Nagy bajban van A korona következő évada

A korona folytatása nincs túl jó helyzetben: a producerek még mindig nem találták meg az összes szereplőt, pedig három hónapon belül kezdődik a forgatás.

A királyi család egy konkrét tagjával vannak gondban, mégpedig András herceggel, aki nemrégiben pedofilbotrányba keveredett. Jeffrey Epstein egyik áldozata, Virginia Roberts Giuffre vádolta meg Erzsébet királynő fiát azzal, hogy szexre kényszerítette őt. A herceg azóta lemondott a királyi családban betöltött pozíciójáról.

A Left Bank Pictures nevű gyártó cég pedig már casting weboldalokon keresztül keresi a megfelelő színészt a 30-as éveiben járó herceg szerepére, olyannyira nem akadt még jelentkező.

„András herceg az egyik legkevésbé népszerű tagja a királyi családnak és a hírnévre áhítozó feltörekvő színészek nem tapossák egymást a megformálásának lehetőségéért” – mesélte a castinghoz közeli forrás a Sunnak. „Nem a legszexibb szerep és nem valószínű, hogy egyenes utat jelentene Hollywoodba. Viszont egy jó karakterszínész akár a show-t is ellophatja Andrásként.”

A produkciós csapat azonban tagadta, hogy bármi problémájuk lenne a sorozat ötödik évadával. „Abszolút semmilyen gond nincs egyetlen szerep betöltésével sem, teljesen normális hirdetést feladni a casting oldalakon”– mondta a lapnak egy szóvivő.

Hogy mi is ez a botrány András herceg körül?

Még több

Sztárhírek