Hova tűnt Channing Tatum? Utánajártunk!

Nem volt nála dögösebb férfi sztripper a vásznon, de akcióhősként és romantikus szerelmesként is megcsillogtatta a tehetségét. Ő volt a 2010-es évek egyik legfelkapottabb férfi sztárja, ma viszont már alig hallani a nevét. Hova tűnt az elmúlt években Channing Tatum? 41. szülinapja alkalmából utánajártunk!

Hova tűnt Channing Tatum? Utánajártunk!

Lehet, hogy eddig nem is tudtál róla, de annak idején csak a véletlenen múlt, hogy Channing Tatum színész lett. Eredetileg amerikaifocistának készült, a fősuli azonban nem ment neki túl fényesen, így végül inkább félbehagyta a tanulmányait és dolgozni kezdett. Mivel a rendszeres sportnak köszönhetően már ekkor is szuper dögös volt, Channing kihasználta a testi adottságait és chippendale táncosként helyezkedett el egy Los Angeles-i klubban. Ekkor még nem is sejthette, hogy néhány év múlva a filmvásznon is hasznosíthatja tapasztalatát…

A vetkőzés és a tánc mellett hamarosan modellként is kipróbálta magát, innentől kezdve pedig a karrierje szinte szárnyalni kezdett. Modellként olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint az Armani és a Dolce & Gabbana, sőt még a Vogue-ban is szerepelt. A egyre felkapottabb Channingre végül a filmvilág is felfigyelt és 2004-ben epizódszerepet ajánlottak neki a CSI: Miami helyszínelők című sorozatban.  A világhírnévre sem kellett sokat várnia: 2006-ban megkapta a Step Up című táncos film főszerepét, amiben a rajongók szó szerint imádták minden mozdulatát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés

Ez volt az a pont, amikortól Channing hivatalosan is Hollywood egyik ügyeletes szépfiúja lett, akit egymás után találtak meg a jobbnál jobb szerepek. G. I. Joe-ként bebizonyította, hogy akcióhősként is megállja a helyét, a 21 Jump Street -filmeknek köszönhetően kiderült, hogy még humora is van, de megvillantotta az érzékenyebb oldalát is az olyan romantikus mozikban, mint a Kedves John! vagy a Fogadom. De persze, ha Channing Tatumról van szó, biztosak vagyunk benne, hogy neked is azonnal a Magic Mike-filmekben nyújtott alakítása – és feledhetetlen kockahasa – jut elsőre az eszedbe… Nem véletlenül.

2015-ig nem volt olyan év, amikor ne jött volna ki legalább egy kasszasiker filmje – aztán valami hirtelen megváltozott. Channing szinte teljesen eltűnt a filmvászonról. 2017-ben még a Logan Lucky – A tuti balhé főszereplőjeként megvillantotta magát Adam Driver mellett, utána felszívódott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés

Az elmúlt néhány évben már nem a filmes sikerei miatt került a bulvárlapok címlapjára, sokkal inkább a magánéleti válsága miatt. Channing 2006-ban a Step Up forgatásán ismerkedett meg Jenna Dewannal és mint az Hollywoodban olyan gyakori, rögtön egymásba is szerettek. A pár 2009-ben összeházasodott, 2013-ban pedig megszületett a kislányuk, Everly. Hosszú évekig igazi boldog mintacsaládnak számítottak, ráadásul a rajongók is imádták őket együtt. Néhány évvel ezelőtt végül mégis elromlott köztük valami és 2018-ban bejelentették, hogy külön folytatják tovább.  A szakítás után Channing az énekesnő, Jessie J oldalán találta meg a boldogságot, ám az is csak ideig-óráig tartott. Hogy jelenleg párkapcsolatban él-e, azt nem tudni, mivel a magánéletét mostanában minden eddiginél jobban félti a sajtótól.

És bár tény, hogy a filmvásznon egy jó ideje nem láthattuk, az eltűnése valójában nem is volt annyira váratlan. Channing korábban is beszélt már arról, hogy a színészet számára nem a pálya csúcsa, és hogy producerként, vagy akár rendezőként is ki szeretné próbálni magát. Az elmúlt években alapított is két produkciós vállalatot, a 33andOut Productions és a Iron Horse Entertainment társaságot. Mellette pedig rendszeresen vállal szinkron munkákat is: hallhattad a hangját például 2018-ban az Apróláb című animációs filmben és 2019-ben A Lego-kaland 2-ben. Sőt, ha követed az Insta-oldalát, azt is láthattad, hogy tavaly nyáron még egy mesekönyvet is írt, amit kifejezetten a kislánya inspirált.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés

Channing tehát valójában nem veszett el, inkább csak egy időre a háttérbe vonult. De mi azért így is reménykedünk benne, hogy nem mondott le végérvényesen a színészetről.

Nézd meg, mi lett más, egykori kedvenceid sorsa:

Még több

Sztárhírek