Sztárok, akik meglepően fiatalon lettek anyák

Persze nem biztos, hogy a döntés mindegyiküknél tudatos volt, de még így is sikerült fiatal anyaként megbirkózniuk a nehézségekkel.

Sztárok, akik meglepően fiatalon lettek anyák

Az alábbi hírességek bebizonyították, hogy a gyerekvállalás és a karrierépítés nem feltétlenül zárja ki egymást. Mindannyian nagyon korán, szinte még tiniként szülték meg az első gyereküket, de elég kitartóak voltak ahhoz, hogy a fiatal anyaként is a rivaldafényben tudjanak maradni.

Reese Witherspoon

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés

Reese Witherspoon és volt férje, Ryan Phillippe annak idején nem vártak túl sokat a gyerekvállalással. A pár 1997-ben ismerkedett meg, két év múlva, amikor Reese 23 éves volt, pedig már házasok is voltak és még ugyanabban az évben megszületett az első közös gyerekük, Ava. Nemsokra rá aztán jött a második baba is, Deacon, ami azt jelentette, hogy Reese 27 éves korára már kétgyerekes anyuka volt. A Ryan Phillippe-pel való szakítása után Reese a magyar származású Jim Toth mellett találta meg újra a boldogságot, akivel 2012-ben közös gyerekük is született, Tennessee.

Solange Knowles

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Solange Knowles (@solangeinspired) által megosztott bejegyzés

Beyoncé húga valódi tinimami volt, a fiát, Dianel Julezt ugyanis 2004-ben, mindössze 17 évesen szülte. Ekkor egyébként hozzá is ment a gyereke apjához, a 19 éves Daniel Smith-hez, de a házasságuk nem tartott sokáig. A pár három év után beadta a válást.

Sofia Vergara

Sofia Vergara fia akár a színésznő pasija is lehetne… Na, jó, ez morbid, de rájuk nézve valószínűleg nem sokan mondanák meg, hogy egy anya-fia párosról van szó. Ennek az az oka, hogy Sofia is nagyon korán lett anya: 18 éves volt, amikor férjhez ment fiatalkori szerelméhez, Joe Gonzalezhez, egy évre rá, 1991-ben pedig életet adott fiának, Manolónak. A fia apjával néhány év múlva sajnos szétmentek.

Kylie Jenner

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés

A fél világnak leesett az álla, amikor Kylie 20 évesen megszülte kislányát, Stormit. Kylie terhességéről hónapokon át csak pletykákat lehetett hallani, a sztár ugyanis megpróbálta a babavárást teljesen titokban tartani, ezért hivatalosan soha nem jelentette be a nagy hírt. Így történhetett az, hogy a fotóknak hála valójában mindenki tudta, hogy Kylie Jenner terhes, mégis mindenki meglepődött, amikor kiderült, hogy tényleg terhes volt. Stormi apukájával, Travis Scott-tal azóta leginkább egy se veled-se nélküled kapcsolatban vannak.

Jamie Lynn Spears

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) által megosztott bejegyzés

Britney Spears húga, Jamie Lynn is a tinimamik táborát erősítette, amikor 2008-ben, 17 évesen életet adott első gyerekének, Maddie-nek. A kislány egyéves volt, amikor a szülei különváltak. Jamie-nek azóta már született egy második gyereke is a mostani férjétől.

Natalia Vodianova

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Natalia Vodianova (@natasupernova) által megosztott bejegyzés

Az orosz topmodell is nagyon fiatalon, 2001-ben, 19 évesen szülte meg első gyerekét, de ami még ennél is durvább, hogy két héttel a szülés után már szuper formában vonult a kifutón… 19 évesen egyébként férjhez is ment a gyereke apjához, Justin Portman, angol arisztokratához, akivel 2010-ig együtt is maradtak – közben született egy második fiuk is.

Diana hercegnő

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

daily diana’s photos. ✨ (@ddianaspencer) által megosztott bejegyzés

Diana 19 éves volt, amikor eljegyezte az akkor 32 éves Károly herceg, 21 éves korában pedig már meg is szülte idősebbik fiát, Vilmos herceget. Harry mindössze két évvel később, Diana 23 éves korában érkezett. A hercegnő évekkel később elárulta, hogy súlyos szülés utáni depresszióban szenvedett, de a királyi családtól nem sok támogatást kapott.

Még ha nem is ilyen fiatalon, de  idén is rengeteg sztár lett anya:

Még több

Sztárhírek