Nem értjük, most mi van Jennifer Lopezzel és Alex Rodriguezzel

Bár nemrég szakítottak, Jennifer Lopez és Alex Rodriguez most mégis együtt vacsoráztak.

Nem értjük, most mi van Jennifer Lopezzel és Alex Rodriguezzel

Ééés a Jennifer Lopez-Alex Rodriguez-sztori folytatódik! Épp, amikor azt hittük, hogy hivatalosan is szakítottak, megérkezett az újabb fordulat: az exeket a Page Six egy közös vacsoránál szúrta ki. És ha ez még nem lenne elég meglepő, van még egy csavar a történetben. Az étterem ugyanis az első randijuk helyszíneként is szolgált.

A szemtanúk egy héttel azután vették észre J.Lo-t és A-Rodot a luxusétteremben, hogy szakítottak, és mivel mi sajnos nem voltunk ott, ezért csak találgatni tudunk, miről beszéltek. Lehet, hogy csak egy szuperlaza vacsi volt két barát között, akik egykor jegyben jártak, vagy (és mi ebben reménykedünk) még mindig van remény kettejüknek.

Jennifer és Alex szakítását először álhírként könyveltük el, amit olyan pletykák indítottak el, hogy a férfi megcsalta J.Lo-t egy Madison LeCroy nevű nővel. Akkor a sztárpár tagadta a szakításukról szóló infókat, később viszont közös nyilatkozatban jelentették be, hogy lefújták az esküvőjüket.

„Rájöttünk, hogy sokkal jobbak vagyunk barátokként, és erre a jövőben is odafigyelünk majd. Folytatjuk a közös munkát és továbbra is támogatjuk egymást az üzletben és a közös projektekben. A legjobbat kívánjuk egymásnak és egymás gyermekeinek.”

Kerülj képbe J. Lo és A-Rod érzelmi hullámvasútjával:

Még több

Sztárhírek