4 para történet Hollyoodból, ami tényleg igaz

Egészen hihetetlenül hangzanak ezek a sztorik, pedig tényleg megtörténtek! Hiába, héha az élet írja a legdöbbenetesebb forgatókönyveket!

4 para történet Hollyoodból, ami tényleg igaz

Ha sztárokról, filmekről, és magáról Hollywoodról van szó, jobb, ha mindig felkészülsz a csattanóra. Jöhet néhány egészen elképesztő fun fact?

Túl valóságos részletek

A 2003-as A barna nyúl című film azért vált kimondottan híressé, mert Chloë Sevigny tényleg orálisan kényeztette filmbéli partnerét, Vincent Gallót. Utóbbi egyébként a film forgatókönyvírója, operatőrje és rendezője is, illetve korábban kavart a színésznővel a valóságban is. Állítólag, amikor felhívta az exét ezzel az ötlettel, azt mondta neki, azt kell megtennie kamerák előtt, amit a kapcsolatuk alatt egy párizsi kiruccanáson nem akart megtenni… Sevigny igent mondott és bevállalta, ráadásul azt mondja, a mai napig nem bánja, hogy így tett!

A 100 éves színész

A Kész katasztrófa 2015-ös forgatásán az egyik sztár, Norman Lloyd csak alig pár hónapra volt a 100. születésnapjától. A színész karrierje során olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint Charlie Chaplin, Orson Welles vagy Alfred Hitchcock. 99 éves koráig autót vezetett, idén novemberben pedig 107 éves lesz!

Rendőrt hívtak a sztárokra

Oliver Stone 1999-es NFL filmje, a Minden héten háború a vásznon is ütős volt, így nem csoda, hogy a forgatás sem zajlott zökkenőmentesen. LL Cool J és Jamie Foxx annyira összebalhéztak, hogy utóbbi még meg is pofozta a kollégáját. A nagy öreg, Al Pacino próbálta őket kibékíteni. Ez azonban nem járt sikerrel, végül rendőrt kellett hívni. Szerencsére senki ellen nem emeltek vádat, a két srác pedig mostanra kibékült.

Színésznőből apáca

Dolores Hart Hollywood egyik legszebb nőjének számított az ötvenes években, egy alkalommal például ő játszotta Elvis Presley szerelmét, sőt még egy csók is elcsattant köztük. Hart 1961-ben szerepet kapott az Assisi Szent Ferenc című filmben, amit látott XXIII. János pápa. Amikor találkozott a színésznővel, azt mondta neki, ő nem csupán eljátszotta Clare karakterét, hanem ő maga Clare. Ez annyira megérintette a színésznőt, hogy pár évvel később mindent otthagyott és 1964-ben apácának állt.

Mert Hollywoodból sosem elég!

Még több

Sztárhírek