Nicole Kidman új sorozata még a Hatalmas kis hazugságoknál is durvább

A Kilenc idegen, Nicole Kidman új sorozata nagyon izgalmasnak ígérkezik már csak az előzetese alapján is, ami épp most debütált.

Nicole Kidman új sorozata még a Hatalmas kis hazugságoknál is durvább

Egy merész húzással, pillanatokkal az idei Oscar-gála kezdete előtt (láttad már, milyen váratlan nyertesek listáját?) osztották meg Nicole Kidman új sorozatának, a Kilenc idegen első előzetesét.

A sorozat ugyanannak a Liane Moriarty regényének adaptációja, aki a Hatalmas kis hazugságokat is írta, és a sztori is hasonlóan hátborzongató. Csakhogy Nicole ezúttal nagyon nem az ott, illetve a Tudhattad volnában megszokott karaktert fogja alakítani, és inkább fog egy ördögi szektavezérre hasonlítani, mint egy bajba jutott feleségre.

Ő lesz ugyanis Masha, a wellnessközpont vezetője, ahová a kilenc, gondjaiktól szabadulni vágyó idegen menekül a világ elől. De nem Nicole lesz az egyetlen sztár a Kilenc idegenben: a vendégeket ugyanis olyan szuper színészek alakítják majd, mint Melissa McCarthy (aki egyben a széria egyik producere is), Regina Hall, Michael Shannon, Bobby Cannavale, Luke Evans vagy Samara Weaving.

A sorozat egyik írója a Tudhattad volna és a Hatalmas kis hazugságok kreátora, David E. Kelly volt, tehát ez már garancia a szuper adaptációra – merthogy, ha olvastad Moriarty könyvét, akkor tudod, hogy ez az izgalmas sztori már régóta képernyőre kívánkozott.

Kilenc idegent valamikor idén, a Hulun láthatod majd.

Olvass még többet Nicole Kidmanről:

Még több

Sztárhírek