Kapaszkodj, Ben Affleck vigasztalja Jennifer Lopezt szakítása után

Mindenki vegyen szépen nagy levegőt: a 2000-es évek álompárja, Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt bandázik.

Kapaszkodj, Ben Affleck vigasztalja Jennifer Lopezt szakítása után

Bizonyos hírességek számára az is elképzelhetetlen, hogy ugyanazon a vörös szőnyegen vonuljanak egy hangos szakítást követően, míg mások hosszú évekkel a kapcsolatuk lezárása után is számíthatnak egymásra. Utóbbi kategóriába tartozik Jennifer Lopez és Ben Affleck is, akiket Los Angelesben közösen bandázva kapott lencsevégre a Page Six nevű lap.

Jennifer Lopez és Ben még 2004-ben bontották fel eljegyzésüket 2 év után, majd mindketten megházasodtak, és évekkel később el is váltak. 17 év után viszont úgy tűnik, ha más nem is, nagyon jó barátok maradtak, tekintve, hogy együtt lófrálnak Jennifer szakítása után.

Az énekesnő egyébként 4 év randizás után szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel, miután – ahogy az kiderült – Alex állítólagos félrelépése után egy életre eltört benne a bizalom. A szakításról szóló hírek robbanása után még hetekig küzdöttek a kapcsolatért, párterápiára jártak, és igyekeztek több időt együtt tölteni, végül azonban Jennifer Lopez volt az, aki kimondta: nincs értelme folytatni.

Forrás: Cosmopolitan.com

Jöhet még több sztárhír?

Még több

Sztárhírek