Te jó ég, mi történt Kim Kardashian külsejével?

Nem, ez most nem egy megszokott, ám annál meredekebb hajszínváltás: Kim Kardashian konkrétan felismerhetetlen lett.

Te jó ég, mi történt Kim Kardashian külsejével?

A Kardashian-család kaméleonjai hozzászoktattak minket a kék és zöld hajhoz (igaz, Kylie Jenner?), a barnából lett hirtelen szőke tincsekhez, Kim Kardashian legújabb átalakulása viszont kiütéssel győzött. Hát igen, ennyit jelent, amikor az arc egyik legmeghatározóbb része, a szemöldök (ami Kim esetében sötét és dús) totálisan megváltozik.

Most jön el az a pont, amikor jobb, ha kapaszkodsz: Kim szemöldökét kiszőkítették, és haja is jóval világosabb árnyalatot kapott. Ez így felsorolva közel sem hangzik olyan radikálisan, mint a tényleges végeredmény maga – nézd csak:

Miután Kim Kardashian megosztotta elképesztő átalakulását, követőit is sikerült alaposan összezavarnia. Volt, aki először azt hitte, Lady Gagát látja, de olyan is akadt, aki először azt gondolta, Jeffree Star youtuber mosolyog a képen. Természetesen be is úszott a csodálkozó tweetek közé egy, ami a Kanye West és Jeffree Star románcáról szóló, meglehetősen nevetséges pletykákra épít: vagyis, hogy Kim biztos azért akar mindenáron a youtuberre hasonlítani, hogy visszaszerezze exét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jeffree Star (@jeffreestar) által megosztott bejegyzés

Na de azoknak, akik félnek, hogy Kim K mostantól Jeffree Star arccal létezik, nyugi, a tehetséges sminkes és hair stylist átalakítása tényleg csak az egyelőre titokzatos projekt idejére szólt.

Forrás: Cosmopolitan.com

Nézd meg a Kardashianek legnagyobb átalakulásait:

Még több

Sztárhírek