A Bridgerton forgatási fotója a bizonyíték, hogy Regé-Jean Page nélkül is szuper lesz a folytatás

Lady Whistledown kiszúrta a Bridgerton második évadának új szerelmespárját, a róluk készült képet pedig neked is látnod kell.

A Bridgerton forgatási fotója a bizonyíték, hogy Regé-Jean Page nélkül is szuper lesz a folytatás

Ugyan azt még mindig nehezen dolgozzuk fel, hogy Regé-Jean Page nem tér vissza a Bridgerton második évadára (talán sosem tesszük magunkat túl rajta), de a forgatásról készült vadiúj kép minket is pillanatok alatt meggyőzött arról, hogy igenis érdemes lesz esélyt adni a folytatásnak.

A fotón, amit ide kattintva leshetsz meg, az új társasági szezon központi szerelmespárja látható, Kate Sharma (Simone Ashley) és Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), akik épp talpig kiöltözve az ascoti lóversenypálya lelátóján szurkolnak. És hát elképesztően jól néznek ki együtt. De ha már nem az új főszereplőkkel vagy elfoglalva, akkor az is feltűnhet, hogy egy rakás Bridgerton-tesó veszi körül a párt (Luke Newton mint Colin Bridgerton, Luke Thompson mint Benedict Bridgerton, Claudia Jessie mint Eloise Bridgerton), ahogy ott van Lady Violet Bridgerton (Ruth Gemmell) és Simon nevelőanyja, Lady Danbury (Adjoa Andoh) is.

A Vikomt, aki engem szeretett című regény adaptációjában tehát ezúttal a legidősebb Bridgerton-fiú szerelmi élete lesz a fókuszban, de ne aggódj, a többi testvér sem marad ki a sorból. A Netflix ugyanis berendelte a sorozat következő két évadát, ami azt jelenti, hogy Benedict és Colin sztorijait már biztosan el fogják mesélni.

Maxold ki a Bridgerton-rajongásod:

Még több

Sztárhírek