Dobó Ági ijesztő poszt-Covid tünetektől szenved

Dobó Ági tavaly szeptemberben kapta meg a koronavírust, azóta sem gyógyult fel teljesen: küzd a poszt-Covid tünetekkel.

Dobó Ági ijesztő poszt-Covid tünetektől szenved

Dobó Ági az Instagramon osztotta meg, hogy még mindig nem gyógyult fel teljesen a szeptemberben elkapott koronavírus fertőzéséből.

„Bejelentkeztem egy poszt-Covid szűrésre is, vérképpel, szívultrahanggal, EKG-val, kardiológusi vizsgálattal, mert sajnos a szeptemberi Covidom szövődményeivel mai napig küzdök. És aggaszt, a mellkasi nyomásom nem szűnik, sőt, van, hogy már ijesztően erős. De utánajárunk, mert a korábbi mellkasi röntgen semmit nem mutatott… Jövőhéten mell ultrahang, és aztán meglátjuk hogyan tovább.”

A szervezete még mindig küzd a betegség szövődményeivel, éppen ezért is tartja olyan fontosnak a megelőzést – ő is éppen ezt teszi. „Tudom, hogy az egészségügy rettentően leterhelt, de, ha van rá lehetőségetek, ne feledkezzetek meg a szűrésekről”– írta Ági, aki minden évben a testvérével együtt rendszeres szűrővizsgálaton vesz részt. Ellátogat a fogászatra, nőgyógyászatra, de az anyajegyszűrést sem felejti el, de mint mondja, mindezt nem pánikkeltés céljából mesélte el.

„Csak szimplán egy kis figyelemfelhívás, hogy ne feledkezzetek meg magatokról, mert a Covid mellett sajnos más területeken is vigyáznunk kell magunkra! ❤😊”

Forrás: Bors Online

Kerülj képbe a hazai sztárokkal:

Még több

Sztárhírek