Sophie Turner soha nem látott fotókat osztott meg az esküvőjéről

Joe Jonas és Sophie Turner 2 éve házasodtak össze, az évfordulójukat pedig fantasztikusan menő, eddig még nem látott fényképekkel ünnepelték.

Sophie Turner soha nem látott fotókat osztott meg az esküvőjéről

Sophie Turner és Joe Jonas Las Vegas-i esküvője a legmenőbb dolog volt, ami 2019-ben történhetett. Biztos, hogy óriási buli volt, és megszakadt a szívünk, hogy ha már nem lehettünk ott, akkor legalább egy kicsit több részletét láthattuk volna.

De most, hogy Sophie és Joe a második házassági évfordulójukat ünneplik, úgy döntöttek, eljött az ideje, hogy  megengedjék a rajongóknak, hogy egy picit bepillantást nyerhessenek a lagziba.

„Boldog Vegas-i házassági évfordulót ennek a dögös pasinak”– írta Sophie a képek alá. (Ne felejts el lapozni, mert a végén még lemaradsz DJ Turner és DJ Jonas produkciójáról!)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés

Joe szintén kiposztolt néhány képet (Sophie-étól totál különbözőeket), ezzel a szöveggel: „Kib@szottul házas két éve! Szeretlek, baba.” Mire Sophie lazán csak ennyit kommentált: „Ez szexi.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J O E J O N A S (@joejonas) által megosztott bejegyzés

A Vegas-i lagzit, amit a Billboard Music Awards után tartottak és ahol egy Elvis-imitátor adta össze őket, Sophie és Joe megfejelték egy gyönyörű és nagyon fancy franciaországi  esküvővel is.

„Van egy ilyen fura tévhit, hogy a házasság a legjobb dolog, ami történhet veled nyilatkozta Sophie miután Joe 2017-ben megkérte a kezét.De én mindig úgy gondoltam, hogy a karrierem az, amiért dolgozom és mikor ott elérek valamit, az a legnagyobb dolog az életemben. Persze jó érzés menyasszonynak lenni. Nem azért, mert ezzel elértem valamit, hanem mert megtaláltam az embert, akivel le akarom élni az életem. Mintha találtam volna egy házat, amiben örökké élni akarnék. Ez egyfajta békességet hoz, de a karriered hajt előre.”

Joe és Sophie karrierje továbbra is szárnyal, de szülőként még sikeresebbek: tavaly júliusban született meg a kislányuk, Willa.

Mi is imádjuk Joe Jonas és Sophie Turner párosát:

Még több

Sztárhírek