Megszületett Ellie Goulding első gyermeke

Ellie Goulding férje, Caspar Jopling jelentette be az örömhírt: megszületett a kisbabájuk.

Megszületett Ellie Goulding első gyermeke

Ellie Goulding anya lett!

Az énekesnő és férje, Caspar Jopling első közös kisbabája vasárnap született meg. A csodás hírt az újdonsült apuka jelentette be az Instagram sztorijaiban. „Anya és baba is egészségesek és boldogok. Elképesztően hálás vagyok”– írta Caspar. Majd hozzátette, hogy „soha nem beszélek az Ellie munkájával járó nyilvánosság figyelemről, de ebben a varázslatos és személyes pillanatban nagyra értékelnénk, ha élvezhetnénk a magánéletünket. Köszönjük!”

Megszületett Ellie Goulding babája

Instagram/casparjopling

A boldog apuka egy képernyőfotót is megosztott a „világ népessége 2021-ben” Google-kereséséről, amiben kihúzta az utolsó számot, hogy frissítse a pontos adatokat. A konkrétumokba viszont már nem ment bele, így egyelőre még nem árulták el sem a baba nemét, sem a nevét.

Megszületett Ellie Goulding babája

Instagram/casparjopling

Ellie februárban, 30 hetes terhesen jelentette be a várandósságát, mégpedig azért, mert sokáig ő maga sem merte elhinni az egészet. „Őrületes volt, hiszen pont az egy éves évfordulónkon derült ki. De nem ez volt a terv. A teherbeesés nem tűnt valóságosnak. Most, hogy terhes vagyok, embernek érzem magam. Jobb szót akartam rá, minthogy nőiesnek – olyan idomaim vannak, amilyenek sosem voltak előtte. Élvezem. A férjem is élvezi” – nyilatkozta akkor a Vogue-nak.

Rengeteg sztár vált idén anyává, néz meg kik:

Még több

Sztárhírek