Ez döbbenetes: így néznek ki a Shadow and Bone színészei a valóságban

Fiatalok, tehetségesek és egyáltalán nem néznek ki rosszul a képernyőn… Mutatjuk, kik azok a színészek a Shadow and Bone-ból, akiknek az nevét és az arcát már most érdemes megjegyezned.

Ez döbbenetes: így néznek ki a Shadow and Bone színészei a valóságban

Biztosak vagyunk benne, hogy téged is rögtön levett a lábadról a Netflix legújabb fantasy sorozata. A Leigh Bardugo Grishaverzum-regényeit adaptáló szériában minden megvan, ami egy sikersorozathoz csak kellhet: érdekes karakterek, izgalmas sztori, egy csepp mágia, és elképesztő látványvilág. Ha pedig már látványvilágnál tartunk, az sem mellékes (sőt, valójában extra menő) hogy a sorozat egésze Magyarországon forgott (leszámítva néhány, utólag Kanadában felvett részt). Ha igazán szemfüles vagy, a főbb helyszínek közül felismerheted a jelenetekben például a Budai Várat, Szentendre több helyszínét, a Festecsis kastélyt, vagy a pósteleki Széchényi–Wenckheim Kastélyt.

Az már csak hab a tortán, hogy a Shadow and Bone szereplőgárdáját olyan fiatal és szuper tehetséges színészek alkotják, akikre mindenképpen érdemes lesz a későbbiekben is odafigyelni. Mutatjuk is, kik bújnak meg az egyes karakterek mögött!

Jessie Mei Li, mint Alina Starkov

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessie Mei Li (@jessie_mei_li) által megosztott bejegyzés

Jessie Mei Li-nek a Shadow and Bone az első komoly filmes munkája, korábban főleg színházi darabokban játszott. A karrierje viszont a sorozatnak hála beindult, Anya Taylor-Joy mellett ugyanis ő is szerepelni fog a Last Night in Soho című horrorban, aminek remélhetőleg idén lesz a premierje.

Ben Barnes, mint Kirigan/Éjúr

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ben Barnes (@benbarnes) által megosztott bejegyzés

Ben jó eséllyel már ismerős lehet, hiszen ő volt Caspian herceg a Narnia Krónikái című filmben, de nem rég láthattad a Westword című sorozat szereplőjeként is. És igen, ő a sorozat nagybetűs, sötét szívtiprója…

Archie Renaux, mint Malyen Oretsev

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Archie Renaux (@archierenaux3) által megosztott bejegyzés

Archie-nek is ez az első nagyobb dobása, a színész ugyanis korábban inkább csak rövidfilmekben játszott. A jövője azonban már neki is szépen alakul, 2022-ben biztosan fel fog tűnni a vásznon Jared Leto és Will Smith mellett a Morbius című filmben.

Freddy Carter, mint Kaz Brekker

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Freddy Carter (@freddycarter1) által megosztott bejegyzés

Freddy nem először köszön vissza netflixes produkcióból, ismerős lehet az arca a Hosszú száron című filmből. A 2017-es Wonder Womenben pedig egy katonát alakított.

Amita Suman, mint Inej Ghafa

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amita Suman (@amitasuman_) által megosztott bejegyzés

Amitának is ez az első nagy szerepe, de az alakításán ez egyáltalán nem látszik. Korábban mellékszereplőként a Doctor Who egyik epizódjában láthattad.

Kit Young, mint Jesper Fahey

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kit Young (@kittheyounger) által megosztott bejegyzés

Kit is a színpadi munkáit hagyta maga mögött a Netflix sorozatáért. Az alakításaira egyébként már a kritikusok is felfigyeltek, tavaly ugyanis őt is jelölték az Ian Charleson-díjra, amit minden évben a 30-nál fiatalabb tehetséges színpadi színészeknek ítélnek oda Nagy-Britanniában.

Danielle Galligan, mint Nina Zenik

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danielle Galligan (@daniellegalligan_) által megosztott bejegyzés

Danielle eddig többnyire Írországban dolgozott színházi darabokban, de volt néhány rövidfilmes munkája is, sőt, egy-egy jelent erejéig még a Trónok harcában is feltűnt.

Calahan Skogman, mint Matthias Helvar

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Calahan Skogman (@calahan.skogman) által megosztott bejegyzés

Calahannak minden tekintetben ez az első igazi filmes szerepe, de biztosak lehetünk benne, hogy a jövőben még látni fogjuk.

Daisy Head, mint Genya Safin

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jutta Freudig (@juttafreudig) által megosztott bejegyzés

Daisy már több kisebb filmes és sorozatbéli szerepet tudhat a háta mögött, játszott például az Underworld – Vérözön, és az Ophelia című filmben.

Sujaya Dasgupta, mint Zoya Nazyalensky

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sujaya Dasgupta (@sujaya_dasgupta) által megosztott bejegyzés

Sujayanak is ez az első nagy szerepe, de nem is olyan rég feltűnt a I May Destroy You (Tönkretehetlek) című sorozat egyik epizódjában.

Minden, ami Netflix:

Még több

Sztárhírek