Így néznek ki a Szívek szállodája szereplői 14 évvel a sorozat után

Kíváncsi vagy, mi történt a Gilmore-lányokkal a sorozat óta? Meg fogsz lepődni, mennyit változtak a Szívek szállodája szereplői az elmúlt két évtizedben!

Így néznek ki a Szívek szállodája szereplői 14 évvel a sorozat után

A Szívek szállodája 2000-ben debütált Amerikában, Lorelai és Rory története pedig azonnal óriási siker lett világszerte. A sorozat 7 évadon keresztül futott, az utolsó rész 2007. májusában kerül adásba. A rajongók viszont egyszerűen nem tudtak megbarátkozni a befejezéssel, és éveken keresztül követelték a folytatást.

Végül a Netflix vállalta át a produkciót, és az eredeti alkotókkal és szereposztással készített 2016-ban egy extra évadot, ami négy darab, egyenként egy órás részből áll. Sajnos a ráadás egyáltalán nem hozta a várt hatást, sőt, kifejezetten kiábrándította a fanokat. De persze ez nem vesz el az eredeti sorozat sikeréből, és bár már az első rész óta eltelt közel 21 év, a befejezés óta pedig 14, a tévécsatornák több országban is játsszák a mai napig. A világhírű sorozat pedig a szereplőknek is meghozta a sikert, legtöbben azóta is rengeteg szuperprodukcióban szerepeltek!

Lauren Graham – Lorelai Gilmore

A színésznő a 90-es években kezdte pályafutását, de egyértelműen a Szívek szállodája hozta meg neki az áttörést. Állítólag Lorelai szerepét extra gyors beszédéért és kék szemeiért kapta meg. A sorozat alatt és után még szerepelt néhány komolyabb produkcióban, mint az Édes november, Tapló télapó, Gorilla bácsi, Evan, a minden6ó és a Férjhez mész, mert azt mondtam. Az elmúlt néhány évben viszont nem volt különösebben emlékezetes szerepe.

Lauren Graham

Fotó: Getty Images

Alexis Bledel – Rory Gilmore

Alexis 19 éves volt, amikor kiválasztották Rory szerepére. Ez volt az első komoly munkája színésznőként, és meg is alapozta a karrierjét. Már a Gilmore Girls-szel párhuzamosan szerepelt kisebb-nagyobb filmekben, például a Sin Cityben 2005-ben, vagy szintén ebben az évben a Négyen egy gatyában című moziban, majd 2008-ban a második részében. De láthattad a Diploma utánban vagy a Jenny esküvőjében is. 2017 óta A szolgálólány meséjében alakítja Emilyt.

Alexis Bledel

Fotó: Getty Images

Melissa McCarthy – Suki St. James

Melissa McCarthy egyértelműen a sorozat nyertese! 1998 óta aktívan színészkedik, első emlékezetes szerepe Suki volt, és azóta is csak felfelé ível a karrierje. Sőt, tulajdonképpen csak jobb szerepei voltak, mint a szétszórt, néha hisztis szakácsnő. A sikert mégis ezt hozta meg, ami a későbbi vígjátékokhoz és sorozat főszerepekhez vezetett, mint például a Charlie angyalai, Koszorúslányok, Női szervek, Másnaposok 3. vagy a Mike és Molly. De drámai filmekben is láthattad, például a Bűn királynőiben alakított hatalmasat. A következő film, amit már nagyon várunk tőle a 2022-ben érkező Thor: Love and Thunder.

Melissa McCarthy

Fotó: Getty Images

Scott Patterson – Luke Danes

Scott Patterson profi baseball-játékosként kezdte a karrierjét, majd később pártolt át a színészethez és a zenéhez. Legemlékezetesebb szerepe egyértelműen Luke Danes, de a sorozat után láthattad még a Fűrész-filmekben is. Mostanában is színészkedik és szinkronizál.

Scott Patterson

Fotó: Profimedia – Red Dot/Getty Images

Jared Padalecki – Dean Forrester

A színész karrierje is a Szívek szállodájával indult, amiben 2005-ig szerepelt. Ez meghozta neki a várt sikert, és egyre nagyobb hollywoodi produkciókban kapott szerepet, mint a Tucatjával olcsóbb, New York-i bújócska, Viasztestek. 2005-ben megkapta az Odaát című sorozat főszerepét, ami azóta már a 15. évadját futja.

Jared Padalecki

Fotó: Profimedia – Red Dot/Getty Images

Milo Ventimiglia – Jess Mariano

Már egészen fiatal korától kezdve vendégszerepelt egy csomó sorozatban, mint például a Kaliforniába jöttem vagy a Helyszínelők. A Szívek szállodája egy jelentős állomás volt a karrierjében, amit a Hősök című sorozat egyik főszerepe követett. Jó néhány filmes melója is volt, legutóbbi sikere pedig a Rólunk szól című sorozathoz köthető.

Milo Ventimiglia

Fotó: Getty Images

Matt Czuchry – Logan Huntzberger

Matt igazi sorozatkarakter! Szerepelt a Will és a haverokban, a Hetedik mennyországban, vagy például a Hackben. A Gilmore-lányokhoz 2004-ben csatlakozott 3 évadra, mint Rory pasija, majd a ráadásra 2016-ban. Később feltűnt a Veronica Mars és A férjem védelmében sorozatokban is. Jelenleg A Rezidensben csekkolhatod.

Matt Czuchry

Fotó: Getty Images

Keiko Agena – Lane Kim

A színésznő 27 éves volt, amikor megkapta Lane szerepét, ami azért hihetetlen, mert több mint 10 évvel fiatalabb volt a karakter, akit el kellett játszania. Azóta is millió sorozatban kapott epizódszerepet, feltűnt például a Doktor House-ban, az Addisonban, a Castle-ben, a Nyomtalanulban, vagy nem is olyan rég a 13 okom volt szériában.

Keiko Agena

Fotó: Getty Images

Liza Weil – Paris Geller

Képzeld, eredetileg ő alakította volna Rory szerepét a sorozatban, de a film írója, Amy Sherman-Palladino végül másképp döntött, de nem akarta elengedni a színésznőt és Paris karakterét kifejezetten neki alkotta meg. Liza egyébként előtte szerepelt az Elnök embereiben, a Hetedikg érzékben és a Vészhelyzetben is. Egészen tavalyig pedig a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságotban játszott.

Liza Weil

Fotó: Getty Images

Igazi sorozatfüggőknek ezek a cikkek is kötelezők!

Még több

Sztárhírek