5 sztárpár, akikről fogalmad sem volt, hogy valaha kavartak

Azt gondolod, hogy neked nem lehet újat mondani, ha hollywoodi sztárpárokról van szó? Most bebizonyítjuk, hogy tévedsz!

5 sztárpár, akikről fogalmad sem volt, hogy valaha kavartak

Hollywood a viharos kapcsolatok melegágya, ami mindig tud néhány izgalmas, szaftos részlettel szolgálni. Ezek a sztárpárok például már rég feledésbe merültek, pedig anno nagy jövő jósoltak a románcuknak. Csekkold az egykori álompárokat!

Ryan Reynolds és Alanis Morrissette

Ryan Reynolds és Blake Lively a legcukibb álompár a showbiznisz világában, ám mielőtt összejöttek volna, Ryannek több híres barátnője is volt. Többek között az énekesnő Alanis Morissette, akit két év után el is jegyzett, de végül 2007-ben a pár felbontotta az eljegyzést és szakított. A különválásról az énekesnő még egy külön dalt is írt, Torch címmel.

Ryan Reynolds és Alanis Morissette

Getty Images/Jon Kopaloff

Ryan Gosling és Sandra Bullock

Másik kedvenc Ryanünk is kapós agglegénynek számított, mielőtt megállapodott Eva Mendes oldalán és apuka lett belőle. Sandra Bullockkal a 2002-ben bemutatott Tökéletes gyilkosság című mozi forgatásán jöttek össze és közel egy évig kavartak. Azonban a 16 év korkülönbség a két sztár között sokak szemét szúrta, ami pont elég ok volt a szakításra. Szerencsére Ryan és Sandra azóta is jó barátok és mindig nagyon kedvesen nyilatkoznak egymásról.

Ryan Gosling és Sandra Bullock

Getty Images/Jim Smeal

Chris Evans és Jessica Biel

Talán már nem is emlékszel rá, de mielőtt Jessica Biel és Justin Timberlake összejöttek, a színésznő a mindig sármos és előzékeny Amerika kapitány barátnője volt. A pár a Mobil című film forgatásán találkozott egymással 2001-ben, aztán még egy közös mozit is leforgattak London címmel. Bár úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben közöttük, a közös munka nem tett jót a kapcsolatuknak, ezért 2006-ban úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Chris Evans és Jessica Biel

Getty Images/Jon Kopaloff

Leighton Meester és Sebastian Stan

Ha már Amerika kapitány, akkor nem maradhat ki a felsorolásból legjobb barátja, Bucky sem. Sebastian Stan és mindenki kedvenc Blair Waldorfja, azaz Leighton Meester 2007-ben a Gossip Girl forgatásán találkoztak és szerettek egymásba. 2010-ben azonban hirtelen szakítottak, amit a színésznő csak úgy kommentált, hogy megkönnyebbülés volt számára. Ouch, ez azért biztos fájhatott szegény Sebastiannak.

Leighton Meester és Sebastian Stan

Getty Images/Andrew H. Walker

Scarlett Johansson és Josh Hartnett

A Marvel-univerzum másik fontos szereplője is felkerült a listára: ő pedig nem más, mint Scarlett Johansson. A színésznő a kétezres évek ígéretes üdvöskéjével, Josh Hartnettel randizott azután, hogy a Fekete Dália című film forgatásán egymásba gabalyodtak. A kapcsolat rövid életűnek bizonyult, alig egy év után szakítottak. Míg Josh karrierje sajnos hanyatlásnak indult, Scarlett az egyik legmenőbb A-listás női sztárnak számít ma Hollywoodban.

Scarlett Johansson és Josh Hartnett

Getty Images/J. Vespa

Meglepő érdekességek Hollywoodból:

Még több

Sztárhírek