Elképesztő: ez áll valójában Bill Gates válása mögött

1994 óta házasok, most mégis a válás mellett döntött a Microsoft apukája, Bill Gates, és felesége, Miranda Gates. A magyarázatuk pedig egyszerre szomorú és döbbenetes.

Elképesztő: ez áll valójában Bill Gates válása mögött

Ha a sztárok törékeny szerelmi életére be is rendezkedtünk, arra nem igazán voltunk felkészülve, hogy egy Bill Gates kaliberű híresség elváljon. Márpedig a Microsoft alapítója és felesége a közösségi oldalukon jelentették, hogy úgy döntöttek, elválnak útjaik – írja a The New York Times.

Bill és Melinda Gates egy hosszú posztban fejtették ki, hogy az elmúlt közös, 27 év mennyire fontos volt számukra, hiszen született 3 gyermekük, és létrehoztak egy alapítványt, melyen közösen munkálkodva tettek azért, hogy élhetőbb legyen a világunk. És bár a közös munkát folytatják, alapítványuk sem érez meg semmit magánéleti válságukból, házaspárként viszont egy ideje úgy érzik, nincs már hova fejlődniük párként, ezért elválnak. Végül teret kértek a netezőktől, hogy privát módon kezelhessék magánéletüket, így nem valószínű, hogy a jövőben túl sok egyéb infót tudnánk meg elfáradt kapcsolatuk részleteiről.

Ezek a hírességek sem tudták megmenteni a házasságukat:

Még több

Sztárhírek