Britney Spears bizarr videóját azonnal látnod kell!

A felvétel kissé para, a kísérőszöveg viszont nagyon is józannak tűnik. Birtney Spears üzeni, elege van a képmutatásból, és abból, hogy az emberek csak arra kíváncsiak mennyi rossz dolog történik vele.

Britney Spears bizarr videóját azonnal látnod kell!

Britney Spears összeomlása után való visszatérése valójában sosem történt meg, legalábbis nem úgy, ahogy azt a mögötte álló gépezet elképzelte. Most viszont egyre több jel utal arra, hogy Britney szeretné végre maga kézbe venni a saját élete irányítását. Ahogy arról korábban is írtunk, mindent megtesz, hogy kikerüljön apja évek óta tartó gyámsága alól, és azt is sikerült kiharcolnia ügyvédje segítségével, hogy személyesen tegyen vallomást a bíróság előtt, melynek már időpontja is van – június 23.

És bár Britney Spears Instagramja továbbra is hemzseg a furábbnál furább tartalmakban, a képmegosztón is egyre világosabb az üzenete: többé nem akar a saját múltja, és a róla alkotott lesújtó vélemény áldozata lenni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Attól eltekintve, hogy új videóján kissé ijesztő tekintettel táncol, a sorai borzasztóan józannak tűnnek. Egyfelől megtisztelőnek tartja, hogy ilyen sok dokumentumfilm születik róla, ugyanakkor leszögezi, nagyon képmutatónak találja őket. Szerinte ugyanis úgy kritizálják a médiát, hogy közben ugyanazt teszik vele. És bár elismeri, hogy voltak az életében nagyon kemény időszakok, boldogságból is kijutott bőven, valamiért mégis csak az érdekli az embereket, ha nincs jól – és abból, hogy mindez valakinek komoly bizniszt jelent, már nagyon elege van. Legutolsó posztja pedig pont azt sugallja és arra ösztönöz egyben, hogy bárki képes felállni, még a legnagyobb nehézségek közepette is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Mi történik mostanában Britney Spearsszel?

Még több

Sztárhírek