Eugénia hercegnő tündéri fotót osztott meg kisbabájáról

Nagyon különleges módját választotta Eugénia hercegnő, hogy felköszöntse szülinapos férjét, aki először ünnepelt apaként, mióta kisfiuk született.

Eugénia hercegnő tündéri fotót osztott meg kisbabájáról

35 éves lett Jack Brooksbank, Eugénia hercegnő férje, a különleges születésnapról pedig nagyon szívmelengető módon emlékezett meg a szerelme a közösségi médiában. Eugénia hercegnő rögtön 3 fotót is megosztott férjéről, melyből kettőn a karjaiban tarja február 9-én született kisfiukat, August Philip Hawke-ot is.

Az első képen a baba úgy szundikál, hogy közben apukája vállára hatja a fejét, pulóverén pedig a saját keresztneve hímzett verziója figyel, míg a másik fotón Jack mellkasához simulva pihen. (A macifüleket külön imádjuk!) „Kivételes vagy… Boldog születésnapot, szerelmem” – írta romantikusan a fotók mellé Eugénia hercegnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Princess Eugenie (@princesseugenie) által megosztott bejegyzés

András herceg és Sarah Fergusson kisebbik lánya, Eugénia egyébként 2018 októberében ment feleségül Jack Brooksbankhez, a babahírt pedig egy évvel később, 2019 szeptemberében jelentették be. A hercegnő egyébként kifejezetten szívesen oszt meg közös családi pillanatokat, ha a rengeteg viszály mellett egy kis nyugiban is elmerülnél néha, ha a királyi családról van szó.

Forrás: People

Kíváncsi vagy, mi a helyzet a királyi család többi tagjával?

Még több

Sztárhírek