Sarolta hercegnő kísértetiesen emlékeztet valakire az új fotóján

Nem, Nem Erzsébet királynőre, bár eddig tényleg ők voltak Sarolta hercegnővel a legnagyobb hasonmások a királyi családban.

Sarolta hercegnő kísértetiesen emlékeztet valakire az új fotóján

Tudjuk, hogy hihetetlen, de már 6 éves Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, a kis Sarolta hercegnő. (Igen, nekünk is úgy tűnik, mintha tegnap született volna.) A különleges alkalom tiszteletére pedig el is készült vadiúj portréképe, amit maga Katalin hercegné kattintott el.

Sarolta hercegnő, aki eddig Erzsébet királynő igazi mini hasonmása volt, most azonban valaki másra emlékeztet a családból – írja a People –, méghozzá Vilmos herceg gyerekkori énjére. (Konkrétan még a kislány haja is sokkal szőkébb.)

Korábban már egyébként maga Vilmos herceg is rádöbbent a félelmetes hasonlóságra, amikor 2020-as bradfordi látogatásuk alkalmával olyan különleges desszertekkel készültek, melyeket Katalin hercegné és Vilmos herceg fotói díszítettek a különböző életszakaszaikban.

Az egyik gyerekkori fényképére még rá is csodálkozott Vilmos herceg, visszakérdezve, tényleg ő szerepel-e a képen, mert pont úgy néz ki, mint lánya, Sarolta hercegnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

Vilmos herceg gyerekkorában

Fotó: Getty Images / Hulton Archive / Stringer

Az angol királyi család csak úgy hemzseg a cukiságokban, nézd csak:

Még több

Sztárhírek