Hivatalos: ő az X-Faktor új műsorvezetője

Vége a találgatásoknak, végre hivatalosan is kiderült, ki vezeti majd az X-Faktor 10. évadát!

Hivatalos: ő az X-Faktor új műsorvezetője

Az X-Faktor 3 napja dobta le a bombát az Instagram oldalán, amikor megosztott egy titokzatos képet arról, hamarosan nagy bejelentést tesz. Mivel a mentorok személyében nem várható változás, Lékai-Kiss Ramóna viszont távozott a csatornától, az első pillanattól logikus, hogy az új műsorvezetőt kívánják leleplezni, amit tegnap meg is erősítettek.

A kommentelők többsége Istenes Bence visszatérésére tippel, sőt volt olyan is, aki kijelentette, nem hajlandó nézni a műsort, ha nem Bence vezeti majd. De felmerült még a tippek között Szabó Zsófi, Miller Dávid, Sebestyén Balázs, és az előző szériában versenyző Manuel neve is.

A találgatások végére az RTL Fókusz című műsora tett pontot, amiben végre fény derült a műsorvezető személyére. Ő pedig nem más, mint: Miller Dávid, az Álarcos énekes 2. évadának győztese, aki ezzel elmondhatja magáról, hogy a magyar X-Faktor történetének legfiatalabb műsorvezetője.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés

UPDATE: újabb izgalmas fordulat, ugyanis a műsor végén bejelentették, változás lesz a mentorok felállásában is, hamarosan pedig kiderül, ki távozik és ki lesz az új érkező. 

Ne maradj le a nap legfrissebb híreiről:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek