Ariana Grande üzenetét a mentális egészségről mindenkinek látnia kell

A május a mentális egészség hónapja, ennek alkalmából írta Ariana Grande az inspiráló üzenetét.

Ariana Grande üzenetét a mentális egészségről mindenkinek látnia kell

Imádjuk Ariana Grandét, amiért mindig kiáll a fontos ügyek mellett. Ezúttal a mentális egészségről küldött inspiráló üzenetet.

A poszt apropója az, hogy a május a mentális egészség hónapja, Ari pedig úgy döntött, hogy a hónapban legalább egy héten egyszer megoszt valamit, amivel felhívja a figyelmet a mentális egészségünk fontosságára. A sort egy olyan bejegyzéssel indította, amiben megosztotta a lelkisegély szolgálatok elérhetőségeit, a képaláírásban pedig irtó fontos gondolatokat írt le.

„Vessünk véget a stigmának és legyen végre elfogadott segítséget kérni – kezdte az énekesnő. „A gyógyulás nem lineáris, szórakoztató, gyors vagy könnyű folyamat, de itt vagyunk és el kell köteleződnünk amellett, hogy minél egészségesebbek és békésebbek legyünk. Nagyon kemény munka, de képesek vagyunk rá és megérdemeljük. Rengeteg szeretetet és erőt küldök nektek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot! 24 év alattiak számára működik egy Lelkisegély-vonal is, aminek telefonszáma 116 111.

Ariana Grandét egyébként nemrég eljegyezték, épp az esküvőjére készül:

Még több

Sztárhírek