Törölték Ben Afflecket egy randiappon, zseniálisan reagált

Ben Affleck nem bírja a visszautasítást, és erre egy nagyon vicces videó a bizonyíték.

Törölték Ben Afflecket egy randiappon, zseniálisan reagált

Amikor Ben Affleck nem Jennifer Lopezt vigasztalja a szakítása után, akkor lelkesen jobbra húzza a lányokat randiappokon.

A színész ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy regisztrált a Raya nevű exkluzív randiappra. Ez az alkalmazás extra elit, ahová meglehetősen nehéz bejutni – a New York Times szerint legalábbis a jelentkezők 92%-át elutasítják. De egy Nivine Jay nevű lány jelentkezését sikeresen elfogadták, és hát nyilván nem véletlen: az amúgy gyönyörű Nivine írónő és egyben podcastja is van a randizásról.

Ő és Ben matcheltek, csakhogy úgy tűnik, Nivine nem volt meggyőzve arról, hogy valóban az Oscar-díjas színésszel chatel, ezért kitörölte a sztárt. Aki viszont erre nagyon viccesen reagált.

„Arra az esetre gondolok, amikor matcheltem Ben Affleckkel a Rayán, de azt hittem, kamuprofil. Umatcheltem, erre ő küldött egy videót Instagramon” – osztotta meg a lány a neten viharsebesen végigsöpört TikTok-videójában. És azóta már több, mint három millióan látták, ahogy a vallomás után felbukkan Ben, hogy számon kérje Nivine-t. „Nivine, miért töröltél? Én vagyok az” – mondta a színész a videóban, amit egyszerűen látnod kell:

@nivinejay

Sorry Ben 🥺🥱 #raya #benaffleck #dating #fyp

♬ original sound – Amir Yass

És a helyzet az, hogy amúgy tényleg elképzelhető, hogy a sztár adott egy esélyt a randiappoknak, merthogy egy ideje szingli. Legutóbb Ana de Armas színésznővel járt, akivel tavaly, a járvány első hulláma alatt jöttek össze, januárban azonban szakítottak.

Legyél sikeresebb a randiappokon Ben Afflecknél:

Még több

Sztárhírek