Kim Kardashian mindenkinél rosszabbul viseli Regé-Jean Page távozását a Bridgertonból

Kim Kardashiannél nincs nagyobb Bridgerton rajongó – nála senki nem szomorúbb, amiért Regé-Jean Page nem tér vissza a folytatásban.

Kim Kardashian mindenkinél rosszabbul viseli Regé-Jean Page távozását a Bridgertonból

Szegény Kim Kardashian csak lazítani szeretett volna kicsit az arckezelése alatt, csakhogy a nyugalmába belezavart a Bridgerton felcsendülő zenéje.

„Elöntöttek az érzelmek! Miért kell a Bridgerton filmzenéjének szólnia, amikor épp próbálok relaxálni?!” – fakadt ki Kim az Instagram sztorijaiban, majd hozzátette, hogy még mindig nem tette túl magát azon, hogy mindenki kedvenc Simonja, Regé-Jean Page nem tér vissza a sorozat második évadában.

„Eszembe jutott, hogy a herceg nem jön vissza, mindjárt elsírom magam. Pont, mikor azt hittem, már túl vagyok rajta!” Teljesen átérezzük a problémát, Kim.

Kim Kardashian még mindig nincs túl Regé-Jean Page távozásán

Instagram/@kimkardashian

Áprilisban jelentették be, hogy Regé-Jean Page nem fogja többé megformálni Hastings hercegét, a hír pedig finoman szólva is sokkolta a rajongókat – Kim sem volt kivétel.

A reality sztár ráadásul híresen nagy rajongója a Netflix sorozatának, ezért nála jobban senki nem örült, mikor a Penelopét alakító Nicola Coughlan elárulta, hogy a Featherington-családot Kardashianék inspirálták. A nagy lelkesedésében pedig még a forgatás meglátogatását is elintézte magának!

Szóval persze, hogy velünk együtt Kim is csalódott volt amiatt, hogy a kanál után a többi evőeszköznek már esélye sem lesz Simon közelébe kerülnie.

via GIPHY

Ez a szomorúság pedig nem tűnik el egyik napról a másikra. A jó hír viszont az, hogy már forgatják a második évadot, tehát túl sokáig nem kell Bridgerton nélkül maradnod.

Összeszedtünk mindent, amit a folytatásról tudnod kell:

Még több

Sztárhírek