Meghan Markle könyvet írt Harry hercegről

Harry herceg és Archie ihlette Meghan Markle könyvét, ami már most nyáron megjelenik.

Meghan Markle könyvet írt Harry hercegről

Meghan Markle írónő lett, a szerzői karrierjét ráadásul nem is akármilyen könyvvel indította!

A gyerekeknek szóló képeskönyvet Harry herceg és Archie ihlette, és az apa-fia kapcsolat különlegességéről szól az anya szemszögéből elmesélve. A The Bench azaz A pad című mese Meghan elmondása szerint „egy versből indult, amit apák napjára írtam a férjemnek egy hónappal Archie születése után. Azt remélem, hogy a The Bench történetével minden család tud majd azonosulni úgy, ahogy én.”

„A saját férje és fia által inspirált debütáló kötetben Sussex hercegnéje meghatóan ragadja meg a mindig növekvő és fejlődő kapcsolatot apák és fiaik között, és emlékeztet minket arra, hány különböző módon és formában fejezhető ki a szeretet egy modern családban” – mondta a kiadó a könyvről.

Meghan írását a Pixarnál is dolgozó Christian Robinson képei illusztrálják és a gyerekkönyv már június 8-án elérhető lesz Amerikában. De nemcsak nyomtatott verzióban adják ki a kötetet, hanem hangoskönyv formában is, amit maga Meghan narrál majd. Az ő és Harry második babája szintén nyáron érkezik – reméljük, Harry és a kislánya kapcsolatába is kaphatunk majd betekintést egy második kötet formájában.

Mivel foglalkozik Meghan és Harry most, hogy kiváltak a királyi családból?

Még több

Sztárhírek