Idegesítő műsorvezető akar lenni az X-Faktorban Miller Dávid

Tegnap végre kiderült az X-Faktor új műsorvezetőjének kiléte, Miller Dávid pedig most elárulta, mire számíthatsz tőle.

Idegesítő műsorvezető akar lenni az X-Faktorban Miller Dávid

Óriási újítások várnak az X-Faktor 10. évadára, miután a műsorvezető személye ÉS a mentorcsapat összetétele is megváltozik.

Bár azt még nem tudni, kit váltanak le a mentorok közül (az mondjuk biztos, hogy bárki is legyen az, nem Majka veszi át a helyét, bármennyire is szerette volna), az új műsorvezető kilétét tegnap viszont hivatalosan is felfedték. Ő pedig nem más, mint Miller Dávid, aki ezzel az X-Faktor történetének legfiatalabb házigazdája.

Dávidnak mostanában csak úgy szárnyal a karriere: sorozatokban, filmekben szerepel, van egy együttese és nem mellesleg ő nyerte az Álarcos énekes második évadát is. Ugyan korábban olyan műsorok vezetésében már kipróbálta magát, mint a Reggeli vagy az RTL sorozat-kibeszélője, a Mit nézel?, de ilyen nagy volumenű show-ban most bizonyít először.

Dávid az Instagramján reagált a hatalmas hírre, és mint írta, még csak most kezdi elhinni, hogy mindez tényleg megtörténik. „Nyilván nem tudok Balázs vagy Bence lenni, akik olyan könnyedén hoztak le minden adást, mintha a legtermészetesebb dolog lenne ott állni a színpadon” – utalt arra, hogy sokan azt tippelték, Istenes Bence tér majd vissza a házigazda szerepében.

És mire számíthatunk Dávidtól műsorvezetőként? Megígérte, hogy ezerrel igyekszik azon lenni, hogy megtanulja ezt a természetességet, „illetve azon, hogy minél jobban önmagam legyek, és jól érezzem magam! De senki ne aggódjon, idegesítő leszek!” – jelentsen ez bármit is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Zoltan Miller (@millair) által megosztott bejegyzés

Ne maradj le a legfrissebb magyar hírekről:

Még több

Sztárhírek