Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy eredetileg tanárként végeztek

Bár nehéz elhinni, de mielőtt a reflektorfénybe kerültek volna, ők is a katedrát választották.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy eredetileg tanárként végeztek

Hihetetlen, de rengeteg olyan híresség van, aki – mielőtt befutott – tanárként kereste a kenyerét. A vasárnapi pedagógusnap alkalmából összegyűjtöttük őket, csekkold az előkelő listát!

Hugh Jackman

Fogadjunk, hogy nem tudtad, de mielőtt Hugh Jackman híres lett, tanársegédként vállalt melót egy brit bentlakásos suliban, ahol angolt tanított gyerekeknek. Nem különösebben élvezte a dolgot, ezért ott is hagyta az iskolát, és inkább a színészet felé vette az irányt. És milyen jól tette!

via GIPHY

J. K. Rowling

Mielőtt nagysikerű író vált volna belőle, J. K. Rowling tanárként dolgozott egy edinburgh-i iskolában. A dolog érdekessége, hogy már ebben az időszakban is dolgozott a Harry Potter könyveken, mégis éveket kellett várnia, mire egy kiadó meglátta benne a lehetőséget.

Stephen King

A horrorműfaj koronázatlan királya már gyerekkorában is rajongott az írásért, ezért úgy gondolta, egyetlen út áll előtte: ha tanári pályát választ. Dolgozott is a szakmájában, de mikor befutott, dobta a szakmát és csak a könyvírásra fókuszált.

via GIPHY

Barack Obama

Szívesen lennénk azoknak a diákoknak a helyében, akiket az egykori amerikai elnök, Barack Obama tanított, ugyanis, ha hihetünk a pletykáknak, zseniális órákat tartott és nagyszerű szónok volt. Az exelnök több mint 12 évig volt a chicagói jogi egyetem professzora, ahol alkotmányjogot és fajelméletet próbált a diákok fejébe verni. Nem semmi, igaz?

Benedict Cumberbatch

Miután Benedict Cumberbatch elvégezte a középiskolát, úgy döntött, hogy egy évre egy tibeti kolostorba vonul és angolt fog tanítani. Tizenkét szerzetesnek adott nyelvleckéket, akik 8 és 40 közöttiek voltak. Benedict, több interjúban is említette már, hogy az útja alatt a szerzetesek többet tanítottak neki, mint amennyit valaha ő tudott nekik.

via GIPHY

Diana hercegnő

Bizony, mielőtt hozzáment volna Károly herceghez, Diana hercegnő egy óvodában tanított. Tudjuk, hogy ez furcsán hangzik, de a brit óvodai rendszer egészen más az itthonihoz képet, gondolj csak bele, hogy György herceg és Sarolta hercegnő is milyen korán kezdték el az iskolát.

Jesse Williams

Mielőtt a Grace klinika jóképű dokija vált volna belőle, Jesse Williams egy philadelphiai középiskolában dolgozott, ahol angolt, valamint afrikai és angol tudományokat tanított. Biztosak vagyunk benne, hogy ilyen külsővel a diákok egyik kedvenc tanára lehetett…

via GIPHY

Ezeket se hagyd ki:

Címkék: barack obama benedict cumberbatch bulvár diana hercegnő hugh jackman j.k. rowling jesse williams pedagógus nap stephen king sztárhírek sztárok tanárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Megdöbbentő, mennyit változott Cristiano Ronaldo 20 év alatt – Még melírozott haja is volt

Megdöbbentő, mennyit változott Cristiano Ronaldo 20 év alatt – Még melírozott haja is volt

Cristiano Ronaldo tipikusan az a pasi, akinek jól áll az idő!

Észrevetted, hogy Vilmos herceg mindig ugyanazt a pulcsit hordja?

Lehet, te is kiszúrtad, hogy a herceg szívesen nyúl a már bevált ruhadarabhoz. Megértjük, mert borzasztóan kényelmesnek tűnik.

Dundi kamaszból felismerhetetlen bombázó lett Kelly Osbourne

Megdöbbentő, mennyit változott Kelly Osbourne 20 év alatt!

Ezek voltak Harry herceg és Meghan Markle legromantikusabb pillanatai

Meghan Markle és Harry herceg az elmúlt években soha nem fogta vissza magát, ha arról volt szó, hogy nyilvánosan mutassák ki a szerelmüket. Szerintünk ezek voltak a legcukibb pillanataik!

Sztárok, akik összejöttek egymás exeivel

Ezt azonban nem mindegyik sztárbarátság élte túl!

Vállaltan meleg sztárok, akiket heteró szerepben ismertél meg

Nem egyszer volt már példa arra Hollywoodban, hogy meleg karaktert alakítottak heteró színészek. De az ellenkezője is megtörtént már (igaz, kevesebbszer). Ők a kedvenc meleg sztárjaink, akik heteró szerepben váltak ismertté.

Ezzel a betegséggel küzd a Things Heard & Seen sztárja, James Norton

James Norton, a Kísértő múlt sztárja őszintén beszélt gyógyíthatatlan betegségéről, és az ezzel járó nehézségekről.

Nem fogsz hinni a szemednek, mennyit változott Istenes Bence 10 év alatt

Istenes Bence 2008 óta Magyarország egyik legmenőbb műsorvezetője! Csekkold le, mennyit válozott a karrierje kezdete óta!

Azonnal látnod kell a karddal tortát szeletelő Erzsébet királynőt

Ha egyszer valamit Erzsébet királynő a fejébe vesz, arról jobb, ha senki nem próbálja meg lebeszélni.

Weisz Fanni bikinis fotója mindent visz

Itt a nyár, szóval ne lepődj meg, ha az Instát olyan dögös fotók árasztják majd el, mint amilyen Weisz Fannié is.

Ennél szexibb bizonyíték nem is lehetne Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmére

Köszönik, ennél boldogabb már nem is lehetne a Jennifer Lopez-Ben Affleck páros, a bizonyíték pedig szemmel látható, nagyon édes, és azonnal elolvadsz tőle.

A 6 legőrültebb teória a királyi családról

Gyíkemberek, vámpírok és titkos ügynökök... Ők mind a királyi család család tagjai - legalábbis a következő egészen bizarr elméletek szerint.

Két éve még a megélhetésért küzdött a 365 nap sztárja, Michele Morrone

A Netflix erotikus sikerfilmje, a 365 nap brutál nézettséget produkált, és már készülőben a második és harmadik része is. A főszereplő, Michele Morrone azóta menő színész és üzletember lett, de nem volt ez mindig így!